Advertisements

E World Junior Tennis Competition team di Kòrsou mester a demostrá su mes djaluna den su promé wega di grupo kontra di Puerto Rico

Het  World Junior Tennis Competition  team van Curacao heeft maandag in zijn eerste pool wedstrijd in Santo Domingo in het team van Puerto Rico zijn meerdere moeten erkennen. Het team van Puerto Rico, dat als achtste geplaatst is in het toernooi, won de strijd met 2-1 . Aldair Correia Marques verloor in de eerste singles match met 6-2 6-4 van Alec Martinez en Nicholas Snyder uit Puerto Rico was met 6-1 6-1 te sterk voor Jose Carlos Andrade. In het dubbelspel waren Jose Carlos Andrade en Aldair Correia Marques met 7-6 3-6 10-7 te sterk voor Alec Martinez en Antonio del Toro. Curacao wacht nu nog pool wedstrijden tegen het als tweede geplaatste Guatemala en Haiti.  De twee teams met de beste resultaten in de poolwedstrijden gaan daarna door naar de Main Draw om te strijden om de plaatsen 1 t/m 8.
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
 
E World Junior Tennis Competition  team di Kòrsou mester a demostrá su mes djaluna den su promé wega di grupo kontra di Puerto Rico. E tim di Puerto Rico, ku ta posishoná na di ocho luga den e torneo, a gana ku 2-1 . Aldair Correia Marques a pèrdè den e prome wega single ku 6-2 6-4 di Alec Martinez i Nicholas Snyder di Puerto Rico tabata ku 6-1 6-1 muchu fuerte pa Jose Carlos Andrade. Den e wega dòbel José Carlos Andrade i Aldair Correia Marques a resultá ku 7-6 3-6 10-7 muchu fuerte pa  Alec Martinez i Antonio del Toro. Awor Korsou tin ku sali ainda kontra e di  Guatemala na di dos posishon i Haiti. E dos timanan ku mihó resultado den nan grupo lo pasa pa Main draw pa lucha pa luganan 1 te 8.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: