Advertisements

Notisia di polis di djabièrnè 8 di mart te ku djaluna 11 di mart 2019/Politieberichten van vrijdag 8 maart tot en met maandag 11 maart 2019

Notisia di polis di djabièrnè 8 di mart te ku djaluna 11 di mart 2019/Politieberichten van vrijdag 8 maart tot en met maandag 11 maart 2019

Notisia di polis di djabièrnè 8 di mart te ku djaluna 11 di mart 2019
Riba djabièrnè 8 di mart, alrededor di 1.30 or di mardugá, a detené un dama di inisial N.S.M. na un sitio nokturno en konekshon ku buracheria públiko.

Den oranan di atardi di djabièrnè 8 di mart un aksidente ku un skuter a tuma lugá. Shofùr di e skuter ku tabata koriendo riba Kaya Korona, bayendo direkshon di Playa, a kai diripiente ora ku e parti dilanti di e skuter a los kibra for di e skuter.

Riba djasabra 9 di mart a drenta keho di ladronisia di un skuter kolo shinishi, di marka Orbit, modèl Sym, numerá MF-1014. E skuter tabata para, ku lòk na e stür, dilanti di un kompleho di apartamentu situá na Kaya Fedalma. Entre 12 or i 5 or di mardugá riba 8 di mart, deskonosínan a bai ku e skuter.

Riba e mesun dia a haña un skuter di marka Gilera, modèl Fuoco, numerá MF-307, den un mondi den besindario di Kaya Calixta. E skuter no ta aparesé komo hòrtá den e sistema di KPCN. Doño di e skuter por buska esaki na warda di polis despues di a mustra prueba ku e ta doño.

Riba djadumingu 10 di mart, pa mas o ménos 9.15 or di anochi a detené un hòmber di inisial J.A.P. en konekshon ku buracheria públiko i tambe un hòmber di inisial J.G.M. en konekshon ku buracheria públiko i maltrato severo. E detenshonnan a tuma lugá riba kaminda Gurubu. Un agente polisial na sivil i den su tempu liber a para e dos hombernan aki komo ku nan tabata kore zeilu riba kaminda. Ku e komportashon aki nan tabata forma un peliger pa nan mes i tambe pa sobra trafiko. E konfrontashon a sali for di man oar ku e homber di inisial J.G.M. a morde e agente na sivil pa kua e mester a bai tuma un angua di tetanus.

Politieberichten van vrijdag 8 maart tot en met maandag 11 maart 2019
Op vrijdag 8 maart werd omstreeks 1.30 uur een vrouw met initialen N.S.M. bij een uitgaansgelegenheid aan de Kaya Aurora aangehouden wegens openbare dronkenschap.

In de middaguren van vrijdag 8 maart vond een ongeval met een scooter plaats. De scooter was op de Kaya Korona richting Playa aan het rijden toen ineens zijn voorvork afbrak en de bestuurder viel.

Op zaterdag 9 maart werd aangifte gedaan van diefstal van een grijze scooter van het merk Orbit, model Sym, met kenteken MF-1014. De scooter stond, met stuurslot, voor een appartementencomplex aan de Kaya Fedalma geparkeerd en is tussen 12 uur s’nachts en 05.00 uur op 8 maart weggenomen.

Op dezelfde dag werd een scooter van het merk Gilera, model Fuoco, met kenteken MF- 307 in de mondi in de omgeving van de Kaya Calixta aangetroffen. De scooter staat niet in het KPCN systeem als gestolen. De eigenaar van de scooter kan de scooter bij het politiebureau ophalen op vertoon van bewijs van eigendom.

Op zondag 10 maart werd omstreeks 21.15 uur een man met initialen J.A.P. aangehouden wegens openbare dronkenschap. Ook werd een man met initialen J.G.M. aangehouden wegens openbare dronkenschap en zware mishandeling op de Kaminda Gurubu. De mannen werden door een politieagent in burger, tijdens zijn vrije tijd, gestopt omdat ze slingerend over de weg reden. Ze vormden met dit gedrag een gevaar voor zichzelf en het overige verkeer. De confrontatie liep hoog op waarbij de man met initialen J.G.M. de agent in burger een bijtwond toebracht waarvoor hij een tetanus injectie moest halen.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: