Advertisements

Bishita di trabou Embahadora di Canada.

Bishita di trabou Embahadora di Canada.

Geplaatst op 11 Mart 2019 dor di Ministerio di Asuntunan General i Promé Minister

Willemstad – Siman pasá embahadora di Canada na Den Haag, Sra. Sabine Nölke, a bishitá Kòrsou.

E bishita tabata un éksito. Durante e bishita di kortesia na Promé-Minister Rhuggenaath e énfasis tabata riba e relashon entre e dos pais. Nan a diskutí posibel oportunidat di koperashon riba tereno di negoshi, hustisia, edukashon, e maneho di imigrashon di Canada i e situashon na Venezuela. Kòrsou tin riba bista fortifikashon di lasonan bilateral ku Canada i relashon di koperashon intensivo entre a dos pais.

 

Werkbezoek Ambassadeur van Canada

Geplaatst op 11 maart 2019 door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

Willemstad – De ambassadeur van Canada te Den Haag, mevrouw Sabine Nölke, heeft vorige week een bezoek afgelegd aan Curaçao.

Het bezoek is succesvol verlopen. Tijdens het beleefdheidsbezoek aan Minister-president Rhuggenaath lag de nadruk op de betrekkingen tussen de twee landen. Mogelijke samenwerkingskansen, zoals onder andere op het gebied van handel, justitie en onderwijs zijn besproken, maar ook het migratiebeleid van Canada en de situatie in Venezuela zijn aan de orde gekomen. Curaçao kijkt uit om de bilaterale banden met Canada verder te versterken en om samenwerkingsverbanden aan te halen tussen de twee landen.

 


Riba foto Promé-Minister Rhuggenaath i Embahadora Nölke.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: