Advertisements

De carnavalsperiode is achter de rug, maar het werk van de Kustwacht gaat onverminderd door.

De carnavalsperiode is achter de rug, maar het werk van de Kustwacht gaat onverminderd door. De afgelopen periode zijn door de Kustwacht een substantieel aantal verdachte activiteiten op zee waargenomen, maar die hebben niet tot aanlandingen geleid. De Kustwacht blijft haar patrouilles inzetten om de zee en de kustlijnen veilig te houden.
De intensivering van de patrouilles wordt in dezelfde vorm voortgezet. De komende periode zal u de Kustwacht vaker zien patrouilleren. We doen nogmaals een oproep aan u als alerte burger om bij het waarnemen van een verdachte activiteit op zee het nummer 913 te bellen. Dit kan dag en nacht.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: