Advertisements

WJTC boys 8/3

Dit weekend vertrekt het jongens U14 jeugdtennisteam van Curaçao om deel te nemen aan de kwalificatie ronde van de World Junior Team Competition (WJTC) in Santo Domingo.  Het team dat Curacao gaat representeren in dit mondiale toernooi voor spelers van 14 jaar en jonger bestaat uit Jose Carlos Andrade, Aldair Correia Marques en Kyan Henriquez en zij worden vergezeld door de coach Raul Winklaar.
Aan het kwalificatie toernooi, dat plaats vindt van 11 t/m 16 maart in Santo Domingo, doen in totaal 16 landen uit de  COTECC regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) mee. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de volgende ronde waarin ze het op zullen moeten nemen tegen Canada, Mexico en de Verenigde Staten om te strijden voor 2 plekken in de wereld finale. Iedere landenwedstrijd tijdens het toernooi bestaat uit twee enkel spelen en een dubbelspel. Maandag worden de eerste wedstrijden gespeeld.
Wij wensen onze spelers van Curaçao heel veel succes met deze  uitdaging.
(Teamfoto voor van links naar rechts Jose Carlos Andrade, Kyan Henriquez en Aldair Correia Marques en achter Razul Winklaar)
 
Wikènt aki ta sali pa Santo Domingo e tim maskulino di Kòrsou di hobenan tenista U14 pa partisipá na e promé ronda di  World Junior Team Competition (WJTC) . E tim ku ta bai representá Kòrsou na e torneo mundial pa hungadonan di 14 aña i ménos ta forma pa  Jose Carlos Andrade, Aldair Correia Marques i Kyan Henriquez kompañá pa e coach Razul Winklaar.
 
Na e wega di kualifikashon, ku lo tuma lugá di 11 te ku16 di maart próksimo, lo partisipá un total di 16 pais den region di COTECC (region di Caribe i Centro America). E ganadó di e torneo lo posishoná su mes pa e siguiente ronda den kual nan lo mester sali kontra Canada, Mexico i Estadonan Uni pa bringa pa e dos puestonan den e final mundial. Kada kompetensia di pais lo konsistí di dos wega singular i unu dòbel. E torneo ta kuminsa djaluna
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: