Advertisements

Junior FED Cup Febr 12

Het Junior FED Cup team van Curacao heeft dinsdag in zijn tweede poolwedstrijd Bahamas met 2-1 verslagen en zich daardoor geplaatst voor de kwart-finale. Het team van Curacao begon met een tegenslag  toen Perjae Major te sterk bleek te zijn voor Daniela de Haseth en haar versloeg met 6-2 6-3. Vervolgens is Sarinah Maduro een strijd aangegaan en heeft in de derde set haar tegenstander Gabrielle Sims weten te verslaan met 5-7 7-5 7-5. De dubbels was beslissend evoor de kwalificatie en kwamen de Curacaosche dames sterk terug en wonnen van Bahamas met 6-2 6-3.
 
Morgen treft Curacao Trinidad & Tobago, als vierde geplaatst in het toernooi, in een wedstrijd om te bepalen wie als eerste eindigt in de pool, gevolgd door de kwart-finalels op donderdag. .
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
Djamars e Junior FED Cup tim di Kòrsou a derotá Bahamas 2-1 den su di dos enkuentro di grupo, i ku esei nan a logra pasa pa e kwart final. E tim di Kòrsou a kuminsá  ku un derota ora ku Perjae Major a resultá mas fuerte ku Daniela de Haseth ganando  6-1 6-4. Segidamente Sarinah Maduro a hiba un lucha derotante so kontrinkante den e di tres set ku 5-7 7-5 7-5. E wega di dòbel tabata desisivo i e daman di Kòrsou a bini bek duru ganando di Bahamas ku 6-2 6-3.
Mayan Kòrsou ta enfrentá Trinidad & Tobago, na posishon kuater den e competensia,  den e wega  desisivo pa determiná ken lo keda na promé lugá den e grupo sigí pa weganan di kuartu final riba djahuebs.
Detayes di torneo por wòrdu sigí riba e link ariba menshoná.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: