Advertisements

Awe e tim di Junior FED Cup Kòrsow a logra sali e miho team di nan grupo despues di a derotá Trinidad & Tobago ku 2-1.

Het Junior FED Cup team van Curacao is vandaag als beste uitgekomen uit hun groep nadat ze Trinidad & Tobago verslagen hebben met 2-1. De eerste single werd gespeeld door Kai-Thyne Karel die verloor van haar tegenstander Keesa Lee Young met 7-5 6-3.  De tweede single werd door Sarinah Maduro gespeeld met een makkelijke overwinning van 6-0 6-3 op  Isabel Abrahams. Voor het dubbelspel heeft coach Razul Winklaar het duo van Sarinah en Daniela ingeschakeld om de overwinning op Trinidad & Tobago te mogelijk te maken wat ook de gewenste resulaten heeft geboekt. Curacao won in de dubbels met 6-4 6-4 en sluit de eerste kwalificatie ronde af als de nummer 1 van groep D.
Morgen wordt de kwartfinale gespeeld en komt Curacao uit tegen Guatemala.
Awe e tim di Junior FED Cup Kòrsow a logra sali e miho team di nan grupo despues di a derotá Trinidad & Tobago ku 2-1. E promé wega single a wòrdu hungá dor di Kai’Thyne Karel ken a perde  di su kontrinkante Keesa Lee Young ku 7-5 6-3.  E di dos single a wòrdu hungá dor di Sarinah Maduro ku un triunfo fasil di 6-0 6-3 riba Isabel Abrahams. Pa e wega di dòbel coach Razul Winklaar a disidí di pone e duo di Sarinha ku Daniela pa asina hasi e triunfo riba Trinidad & Tobago posibel kual a duna e resultadonan deseá . Kòrsou a gana e wega di dòbel ku 6-4 6-4 klausurando e prome ronda di kualifikashon komo e number 1 di grupo D.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: