Advertisements

TUI Curaçao opent deuren voor studenten College of the Dutch Caribbean

TUI CURAÇAO OPENT DEUREN VOOR STUNDENTEN COLLEGE OF THE DUTCH CARIBBEAN

Rijswijk/Willemstad, 8 februari 2019 – Een groep enthousiaste toerisme studenten van het College of the Dutch Caribbean (CDC) bracht donderdag 7 februari jl. een bezoek aan het TUI  kantoor op Curaçao. TUI gaf hen met verschillende presentaties en een rondleiding door het pand, een kijkje in de keuken van hun toekomstige branche.

Gastvrijheid en service met een glimlach
Tijdens de presentaties werden de verschillende afdelingen en disciplines van de reisorganisatie belicht, dat inmiddels een team van 100 medewerkers heeft werken op Curaçao en Aruba. De belangrijkste boodschap; in toerisme draait het om gastvrijheid en service met een glimlach. Niet alleen richting gasten maar ook binnen de TUI geledingen.

Educatie als belangrijk fundament
TUI Curaçao geeft nieuwe talenten graag een kans zich binnen de organisatie te ontwikkelen in de toerismebranche. Als lokale werkgever erkent de reisorganisatie het belang van goede educatie als belangrijk fundament voor een succesvolle carrière. TUI gelooft heilig in investeren in de juiste scholing. Reden voor TUI om de banden aan te halen binnen de CHATA HR task force en samen met de sector actief op zoek te gaan naar passende oplossingen. Zodat we op de Antillen ook in de toekomst zeker zijn én profiteren van goed opgeleide toerisme professionals. Het bezoek van de CDC-studenten is daar een goed voorbeeld van.

 

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: