Advertisements

Sertifikashon-ISO di C3 ta konfirmá kalidat den komunikashon krítiko (PAP/NL/ENG)

Sertifikashon-ISO di C3 ta konfirmá kalidat den komunikashon krítiko

WILLEMSTAD – Djaluna mainta 11 di febrüari, Minister pa Desaroyo Ekonómiko, Steven Martina a hasi entrega ofisial di e sertifikado di ISO 9001 na direktor di Critical Communication Caribbean C3. C3, proveedor di entre otro radio komunikashon pa polis, brantwer i ambulans, a optené e sertifikashon di ISO 9001:2015. Ku esaki C3 ta kumpli ku eksigensianan estrikto internashonal pa maneho di kalidat. Esaki ta importante, pasó C3 ta brinda solushonnan ku klientenan mester por konta kuné, sigur den kaso di kalamidat.

Un partner konfiabel di komunikashon
“Konfiabilidat i kalidat ta nos prioridat. Nos ta mira e sertifikashon di ISO 9001 komo un konfirmashon ofisial na nos klientenan ku bèrdaderamente nos ta hasi lokual nos ta primintí”, esei segun direktor di C3 Bert Schreuders. “Nos ta kontinuamente en buska di oportunidatnan pa mehorá.”

Kalidat haltu, transparensia i ku bista riba futuro
Segun Minister Martina e logro aki ta di importansia pa nos komunidat, mirando ku C3 tin ku garantisá kontinuidat asta durante momentonan kritiko.

“Mehorashon di kalidat kontinuo ta forma parti di nos vishon. Nos no a implementá únikamente e sistema di maneho di kalidat aki, pero tambe nos a traha duru pa e organisashon ta prepará pa kambio, pa asina nos por reakshoná rápidamente riba nesesidatnan di nos klientenan ku ta keda desaroyá.”, esei segun C3 Quality Assurance Manager Mita Filesia.

Kiko ta NEN-EN-ISO 9001:2015?
NEN-EN-ISO 9001:2015 ta un norma internashonal rekonosé pa maneho di kalidat. “E norma aki ta yuda mehorá e produkto i servisio. Ademas e por wòrdu usá pa evaluá si e organisashon ta kumpli ku e eksigensianan di e kliente, leinan i reglamentu di e organisashon mes”, esaki segun Dik Roeland di Quality Masters, e instansia independiente ku tabata na enkargo di e ouditoria.

Tokante C3
C3 (den pasado konosí komo Zenitel) ya ta 80 aña aktivo den komunikashon krítiko. For di 2005, C3 ta fasilitá polis, brantwer, ambulans, refinerianan, prisonnan, airopuertonan, hafnan, i otro organisashonnan ku semper mester por komuniká, tambe ora por ehèmpel e retnan di telefòn kai afó, ku ret di TETRA (Terrestrial Trunked Radio). C3 tin ofisinanan na Kòrsou, Aruba, St. Maarten. E ta representá markanan renombrá manera Motorola, Airbus Defence & Space, Hytera, Icom i Iridium. Na C3 tur kos ta drai rònt di inovashon, renovashon i mehorashon. Tambe ta hasi uso di e último teknologianan. Resultado di esaki ta komunikashon sigur, tur kaminda i den tur situashon.

Mas informashon tokante e organisashon, bo por haña na www.C3.cw

===========================

 

ISO-certificatie C3 bevestigt kwaliteit in kritische communicatie

WILLEMSTAD –Afgelopen maandag 11 februari vond de overhandiging van het ISO 9001 certificaat door de Minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina aan de directeur van Critical Communication Caribbean (C3).

C3, de leverancier van onder andere radiocommunicatie voor politie, brandweer en ambulance is nu officieel ISO 9001:2015 gecertificeerd. Daarmee voldoet C3 aan strenge internationale eisen voor kwaliteitsmanagement. Dit is belangrijk, omdat C3 oplossingen levert waarop klanten altijd moeten kunnen rekenen, zelfs in geval van calamiteiten.

Betrouwbare communicatiepartner
“Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het behalen van dit ISO-certificaat zien wij dan ook als een officiële bevestiging naar onze klanten dat wij daadwerkelijk doen wat wij beloven”, aldus C3-directeur Bert Schreuders. “We zijn continu op zoek naar verbetermogelijkheden.”

Hoogwaardig, duidelijk en toekomstgericht
Volgens Minister Steven Martina, is dit echt een aanwinst voor onze samenleving, maar ook op de kritische momenten die er zijn, dient C3 de continuiteit te waarborgen.

“Constante kwaliteitsverbetering maakt deel uit van onze visie. Daarom hebben we niet alleen dit kwaliteitssysteem geïmplementeerd, maar ook hard gewerkt om de organisatie ‘veranderklaar’ te maken, zodat we steeds snel kunnen inspelen op de zich ontwikkelende behoeftes van onze klanten.”, aldus C3 Quality Assurance Manager Mita Filesia.

Wat is NEN-EN-ISO 9001:2015?
NEN-EN-ISO 9001:2015 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. “Deze norm helpt het product en de dienstverlening te verbeteren. Hij kan bovendien gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie voldoet aan de eisen van de klant, de wet- en regelgeving en de organisatie zelf “, aldus Dik Roeland van Quality Masters, de onafhankelijke instelling die ISO 9001:2015 audits verzorgt in het Nederlands-Caribische gebied.

Over C3
C3 (vroeger bekend onder de naam Zenitel) is al 80 jaar actief in kritische communicatie. Sinds 2005 faciliteert het een TETRA-netwerk (Terrestrial Trunked Radio) voor politie, brandweer, ambulance, raffinaderijen, gevangenissen, luchthavens, havens, en andere organisaties die altijd moeten kunnen communiceren, ook als bijvoorbeeld het reguliere telefoonnetwerk uitvalt. C3 heeft vestigingen op Curaçao, Aruba en St. Maarten. Het vertegenwoordigt toonaangevende merken zoals Motorola, Airbus Defence & Space, Hytera, Icom en Iridium. Bij C3 draait alles om innovatie, vernieuwing en verbetering. Het maakt dan ook gebruik van de laatste technologieën. Het resultaat is betrouwbare communicatie, overal en in elke situatie.

Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.C3.cw

===================

ISO-certification C3 confirms quality in critical communication

WILLEMSTAD – On Monday February 11th, the Minister of Economic Development, Steven Martina, presented the ISO 9001 certificate to the Director of Critical Communication Caribbean (C3). C3, the supplier of radio communication for police, fire brigade and ambulance, is now officially ISO 9001:2015 certified. The achievement of this certification means that C3 meets the strict international requirements for quality management. This is important as C3 provides solutions which customers always have to rely on, especially in the event of calamities.

Reliable communication partner

“Reliability and quality are our priority. We see the achievement of this ISO-certification as an official confirmation to our customers that we truly deliver what we promise”, according to C3 director Bert Schreuders. “We are looking continuously for improvement opportunities.”

High-quality, transparency and future-oriented
“This is really an asset for our society and especially during critical moments, C3 must ensure continuity”, according to Minister Steven Martina. “Continuous quality improvement is part of our vision. Therefore, we did not only implement this quality system, but we also worked hard to make the organization ‘ready for change”, in order to be able to respond to the evolving needs of our customers.”, according to C3 Quality Assurance Manager Mita Filesia.

What is NEN-EN-ISO 9001:2015?
NEN-EN-ISO 9001:2015 is an internationally recognized standard for quality management. “This standard ensures that our products & services are safe, reliable and of good quality. In addition, it can be used to evaluate if the organization complies with the requirements of the customer, law and regulations and the organization itself”, according to Dik Roeland of Quality Masters, the independent certification authority that is in charge of this certification.

About C3

C3 (formerly known as Zenitel) has been offering critical communication solutions for more than 80 years. Since 2005, C3 owns and operates a mission critical TETRA network (Terrestrial Trunked Radio) for the police, fire brigade, ambulance, refineries, prisons, airports, ports and other organizations that require to communicate instantly, even if, for example, the regular telephone network fails. C3 has offices in Curaçao, Aruba and St. Maarten. C3 represents leading brands, such as Motorola, Airbus Defence & Space, Hytera, Icom and Iridium. At C3 everything revolves around innovation, renovation and improvement. It uses the latest technology resulting in reliable communication, everywhere and in every situation.

For more information about C3 can be found on www.c3.cw

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: