Advertisements

JUNIOR FED CUP COTECC 2019

Het Junior Fed Cup team van Curacao is maandag zeer voortvarend begonnen aan het kwalificatie toernooi in EL Salvador. Het team van Curacao dat als zesde geplaats is in het toernooi won de eerste wedstrijd van Panama met een score van 3-0 . Daniela de Haseth won in de eerste singles match met 6-1 6-2 van Sofia Aguilar en Sarinah Maduro versloeg in de tweede match Grace Galindo  met 6-1 6-3. In het dubbel wonnen  De Haseth en Maduro met 6-0 6-0.  Dinsdag speelt Curacao tegen Bahamas en woensdag wacht het als vierde geplaatste team van Trinidad & Tobago in de laatste poolwedstrijd. De twee teams met de beste resultaten in de poolwedstrijden gaan daarna door naar de Main Draw om te strijden om de plaatsen 1 t/m 8.
Details van het toernooi kunnen op de volgende site gevonden worden.
E tim di Junior Davis Cup Korsou a kuminsá un djaluna eksitoso ku e weganan di kualifikashon na El Salvador. E tim di Korsou ku ta posishoná na di seis lugá den e torneo a gana nan promé kompetensia kontra di Panama ku un skor di 3-0. Daniella de Haseth a gana den e promé wega single ku 6-1 6-2 di  Sofia Aguilar i Sarinah Maduro derotá den e di dos wega Grace Galindo ku 6-1 6-3 . Den e wega dobbel De Haseth ku Maduro a gana ku un skor di 6-0 6-0. Djamars nan lo tin ku enfrentá e tim di Bahamas. Djarason Korsou lo hunga su último wega den su grupo kontra di Trinidad i Tobago ku ta  posishoná na di kwater lugá . E dos timnan ku e mihó resultado den nan grupo lo pasa despues pa Main Draw pa asina lucha pa e posishonan 1 te ku 8.
Detayes di torneo por wordu sigí riba e link ariba menshona.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: