Advertisements

TFC Junior Fed Cup (girls)

Dit weekend vertrekt het meisjes U16 jeugdtennisteam van Curaçao om deel te nemen aan de kwalificatie ronde van de Junior Fed Cup in El Salvador.  Het team dat Curacao gaat representeren in dit mondiale toernooi voor spelers van 16 jaar en jonger bestaat uit Sarinah Maduro, Daniela de Haseth en Kaithlyne Karel en zij worden vergezeld door de coach Razul Winklaar.
Aan het kwalificatie toernooi, dat plaats vindt van 11 t/m 16 februari in San Salvador, doen in totaal 17 landen uit de  COTECC regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) mee. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor de volgende ronde waarin ze het op zullen moeten nemen tegen Canada, Mexico en de Verenigde Staten om te strijden voor 2 plekken in de wereld finale. Iedere landenwedstrijd tijdens het toernooi bestaat uit twee enkel spelen en een dubbelspel.
Wij wensen onze speelsters heel veel succes met deze geweldige uitdaging.
(Teamfoto van links naar rechts Razul Winklaar, Daniela de Haseth, Sarinah Maduro, Kaithlyne Karel)
 
 
Wikènt aki ta sali pa El Salvador e tim femenino di Kòrsou di hobenan tenista U16 pa partisipá na e promé ronda di Junior Fed Cup. E tim ku ta bai representá Kòrsou na e torneo mundial pa hungadonan di 16 aña i ménos ta forma pa  Sarinah Maduro, Daniela de Haseth i Kaithlyne Karel  kompañá pa e coach Razul Winklaar.
 
Na e wega di kualifikashon, ku lo tuma lugá di 11 te ku 16 di febrüari próksimo, lo partisipá un total di 18 pais den region di COTECC (region di Caribe i Centro America). E ganadó di e torneo lo posishoná su mes pa e siguiente ronda den kual nan lo mester sali kontra Canada, Mexico i Estadonan Uni pa bringa pa e dos puestonan den e final mundial. Kada kompetensia di pais lo konsistí di dos wega singular i unu dòbel.
 
Nos ta desea nos hungadonan tur klase di eksito ku e reto aki.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: