Advertisements

Notisia di polis di djárason 6 di febrüari te ku djabièrnè 8 di febrüari 2019/Politieberichten van woensdag 6 februari tot en met vrijdag 8 februari 2019

Notisia di polis di djárason 6 di febrüari te ku djabièrnè 8 di febrüari 2019
Riba djárason 6 di febrüari, alrededor di 11.40 or di mainta un aksidente a tuma lugá entre dos outo i dos skuter riba Kaya Internashonal. E dos skuternan tabata biniendo for di Bulevar J.A. Abraham i a dal un bògt muchu grandi pa subi Kaya Internashonal. Dor di esaki nan a dal den e outo ku tabata bayendo direkshon di Playa riba Kaya Internashonal. Personal di ambulans a trata e shofùr di e skuternan na e sitio mes i nan no mester a bai hospital.

Riba djaweps 7 di febrüari, pa mas o ménos 5.40 or di atardi un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Rincon. Nèt na momentu ku un outo kier a kita bai na su man robes pa drenta su kura di kas, un outo ku ku kier a pas’e a dal den su banda di porta dilanti robes. Shofùr di e outo ku tabata drentando e kura di kas a dal su kabes den e porta robes i tabata keha di doló na su garganta. Tabatin 3 mucha tambe den e outo per nan tabata ileso.

Riba djabièrnè 8 di febrüari a hasi dos detenshon den dos entrada hudisial en konekshon ku bendementu di number ilegal i labamentu di plaka. Den oranan trempan di mainta e departamentu di reshèrshi den kolaborashon ku e fiskal di Ministerio Públiko, a ehekutá entradanan hudisial den dos kas situá na Nikiboko i Tera Kòrá. Durante esaki a konfiská un montante konsiderabel di sèn kèsh. A detené dos sospechoso den e kaso aki. Ta trata di un hòmber di inisial N.M.E. di 59 aña i un dama di inisial S.T.V. di 62 aña di edat. No ta ekskluí ku ta bai tin mas detenshon den e kaso aki.

===================================

Politieberichten van woensdag 6 februari tot en met vrijdag 8 februari 2019
Op woensdag 6 februari vond omstreeks 11.40 een aanrijding tussen een auto en twee scooters plaats op de Kaya Internashonal. De twee scooters kwamen vanuit de Bulevar J.A. Abraham en namen een te grote bocht om de Kaya Internashonal op te rijden. Hierdoor botsten ze tegen de auto die richting Playa op de Kaya Internashonal reed. De bestuurders van de scooters werden ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld en hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Op donderdag 7 februari vond omstreeks 17.40 uur een aanrijding plaats op de Kaya Rincon. Een auto die links wilde afslaan om het erf van haar woning op te rijden werd net op dat moment ingehaald door een andere auto met als gevolg dat deze auto tegen het linker portier van de auto botste. Bestuurder van de afslaande auto kwam met haar hoofd tegen het linker portier aan en klaagde over pijn aan haar nek. Het slachtoffer werd ter plekke door het ambulance personeel gecontroleerd. Er zaten ook drie kinderen in de auto, maar zij waren ongedeerd.

Op vrijdag 8 februari zijn er naar aanleiding van 2 huiszoekingen in verband met illegale nummerverkoop en het witwassen van geld, aanhoudingen verricht.
In de vroege ochtenduren heeft de recherchedienst in samenwerking met de officier van het openbaar ministerie huiszoekingen verricht in 2 huizen gelegen in Nikiboko en Tera Kora. Hier is onder andere een aanzienlijk bedrag aan contant geld in beslag genomen. Twee verdachten zijn in deze zaak aangehouden. Het gaat hier om een man met de initialen N.M.E van 59-jarige leeftijd en een vrouw met de initialen S.T.V van 62-jarige leeftijd. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: