Advertisements

Mevrouw Florentje da Silva Bakker viert 100ste verjaardag

Mevrouw Florentje da Silva Bakker viert 100ste verjaardag

07-02-2019

 

Willemstad – Mevrouw Florentje da Silva Bakker vierde vandaag haar 100ste verjaardag samen met haar familie en de ouderen van afdeling Druifi in Huize Welgelegen/Habaai. Minister Hensley Koeiman (SOAW), Giselle Coffie en haar voormalige buurvrouw kwamen ook langs om mevrouw Florentje te feliciteren.


MevrouwFlorentje, beter bekend als tante Floor, is in Suriname geboren en emigreerde naar Curaçao nadat haar broer op het eiland kwam wonen. Zij bekleedde een administratieve functie bij KNSM, die haar de mogelijkheid bood om voor hun kantoor in Caracas te werken. Tante Floor heeft ongeveer 20 jaren gewoond in Caracas. Ze woonde ook een aantal jaren in Las Palmas en een jaar in Frankrijk. Tante Floor was een harde werker die veel heeft gereisd. Tijdens de reizen en op het werk kon zij goed gebruik maken van haar talenknobbel. Ze spreekt vloeiend Nederlands, Papiamentu, Spaans en Frans. Bovendien houdt zij van dansen en tennis spelen. Elke dag leest zij de krant om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: