Advertisements

Twee mannen aangehouden met skim materiaal / Dos homber detene ku material pa skim / Two men detained with materials for skimming

Twee mannen aangehouden met skim materiaal

Op zaterdag 2 februari zijn op Flamingo Airport twee mannen (K.B.P. 33 jaar geboren in Bulgarije en A.I. 19 jaar geboren in Ierland) aangehouden op verdenking van het voorhanden hebben van voorwerpen waarmee pinpassen kunnen worden geskimd. Met behulp van dergelijk materiaal kunnen betaalkaartgegevens op onrechtmatige wijze worden bemachtigd en gekopieerd. De verdachten zijn na de controle door de Douane overgedragen aan de KMar voor nader onderzoek. De rechter heeft besloten dat de verdachten vooralsnog langer ter beschikking blijven van politie in het belang van het onderzoek.

Dos homber detene ku material pa skim

Djasabra 2 di februari a detene dos homber (K.B.P. 33 aña di edad nase na Bulgaria i A.I. 19 aña di edad nase na Irlanda) ) na Aeropuerto Flamingo di Boneiru riba sospecho di ta den poseshon di artefaktonan pa skim tarheta di pin. Ku ayudo di e tipo di material aki, datonan di tarheta nan di pago por wordu optene di un manera ilegal i kopia. Despues di kontrol dor di Douana e sospechosonan a wordu traslada pa KMar pa mas investigashon. Wes a disidi ku e sospechosonan mester keda na disposishon di polis na interes di e investigashon.

Two men detained with materials for skimming

On Saturday, February 2, two men (K.B.P. 33 years of age born in Bulgaria and A.I. 19 years of age born in Ireland) were arrested at Flamingo Airport on suspicion of having objects with which debit cards can be skimmed. With the aid of such material, payment data of the card can be obtained and copied in an unlawful way. The suspects were transferred by the Customs to the KMar for further investigation. The judge has decided that the suspects will remain available to the police longer in the interest of the investigation.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: