Nieuwe woordvoerder Kustwacht Caribisch Gebied / Bosero nobo di Warda Kosta di Karibe

Nieuwe woordvoerder Kustwacht Caribisch Gebied
Willemstad januari 2019 : de media en de pers kan vanaf heden bij Shalick Clement terecht met hun vragen over de Kustwacht Caribisch Gebied, zij is de nieuwe woordvoerder voor de Kustwacht. Zij vervangt Cynthia Devere, die als waarnemend woordvoerder optrad nadat Roderick Gouverneur in juli 2018 vertrok. Shalick heeft jaren ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Ze heeft in Nederland haar HEAO opleiding afgerond en is naar Curaçao teruggekeerd, waar ze onder anderen acht jaar als Public Relations Officer heeft gewerkt.
“Als woordvoerder ga ik zowel intern als extern informatie delen, over de vele operationele acties en activiteiten van de Kustwacht Caribisch Gebied. Daarnaast ga ik de gemeenschappen van de Nederlands Caribische eilanden informeren en bewust maken van de veiligheid en illegale activiteiten op zee”; aldus mevrouw Clement.
De Kustwacht bedankt Roderick Gouverneur voor zijn jarenlange inzet ten behoeve van de organisatie en wenst hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging. Shalick Clement wordt verwelkomt en de Kustwacht wenst haar succes in haar nieuwe functie.
Bosero nobo di Warda Kosta di Karibe
Willemstad yanüari 2019 : desde 1 di yanüari Shalick Clement ta e bosero nobo di Warda Kosta di Karibe Hulandes. Na momentu ku medionan di komunikashon tin pregunta tokante e organisashon nan por tuma kontakto kuné. E ta remplasá Cynthia Devere kual a aktua komo bosero suplente despues ku Roderick Gouverneur a bai na yüli 2018. Shalick tin años di eksperensha riba tereno di merkadeo i komunikashon. Despues ku e la kaba su estudio di HEAO na Hulanda e la regresá Kòrsou bèk kaminda e la traha entre otro komo Relashonista Públiko.
“Komo bosero di Warda Kosta di Karibe lo mi duna informashon relatá na Warda Kosta su operashonnan i aktividatnan. Tambe lo mi ke konsientisá i informá e komunidatnan di e islanan den Karibe Hulandes tokante di seguridat i aktividatnan ilegal riba laman”; esaki sigun Shalick Clement. Warda Kosta ta gradisí Roderick Gouverneur pa e añanan ku e la laborá pa e organisashon i ta desey‘é eksito den su karera nobo. Warda Kosta ta deseá Shalick Clement eksito i yamé’bon bini na Warda Kosta di Karibe Hulandes.
error: Content is protected !!