Ganadónan di Kampaña di fin di aña 2018!

Ganadónan di Kampaña di fin di aña 2018!

Willemstad – 9 di yanuari 2019. Awe, meskos ku e último 5 añanan, durante un seremonia festivo Kooyman a anunsiá e ganadónan di e Kampaña di fin di aña. E fakansi na Santo Domingu, un Bose Sound System I un Kooyman Gift Card di 250 florin a ser ganá dor di Onno Soetekouw, L .F. Doria Mora i Fabiola Marcos. Di kurason Kooyman ta yama nan pabien i ta deseá ku nan lo gosa hopi di e premionan ku nan a gana.

“A bira un tradishon pa sera aña na un manera festivo ku nos Kampaña di fin di aña i gradisí tur nos klientenan pa nan konfiansa i lealtat”, segun Herbert van der Woude, CEO di Kooyman. “For di fin di novèmber kada kliente a risibí lòt na kompra di 75,- florin of mas, ku ta dun’é chèns pa gana un di e tres premionan fabuloso. Hopi kliente a partisipá. E Kampaña di fin di aña a tuma lugá na e filialnan di Kooyman na Bonaire, Aruba i St. Maarten tambe, kada isla ku su mes ganadónan.”

“Gustosamente nos lo ke gradisí tur kliente pa e konfiansa ku nan a duna nos empresa den 2018. Den 2019 nos lo ta para kla atrobe pa sirbi tur hende mas mihó posibel.”

 

==============

 

Winnaars Kooyman Eindejaarscampagne 2018 bekend!

Willemstad –9 januari 2019. Vandaag heeft Kooyman, net zoals de afgelopen vijf jaren, tijdens een feestelijke ceremonie de winnaars van de Eindejaarscampagne bekendgemaakt. De compleet verzorgde vakantie naar de Dominicaanse Republiek, een Bose Sound System en een Kooyman Cadeaukaart van 250 gulden zijn gewonnen door Onno Soetekouw, L .F. Doria Mora en Fabiola Marcos. Kooyman feliciteert hen van harte en wenst hen heel veel plezier met de gewonnen prijzen.

“Het is een traditie geworden om met onze Eindejaarscampagne het jaar feestelijk af te sluiten en al onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit”, aldus Herbert van der Woude, CEO van Kooyman. “Vanaf eind november heeft iedere klant bij aankoop van 75,- gulden een lot ontvangen waarmee men kans kon maken op één van de drie fantastische prijzen. Heel veel klanten hebben deelgenomen, we zijn enorm blij met het aantal ingeleverde loten. De Eindejaarscampagne vond ook plaats bij de vestigingen van Kooyman op Bonaire, Aruba en St. Maarten. Elk eiland heeft haar eigen winnaars.

“Graag bedanken we alle klanten voor het vertrouwen in ons bedrijf. We kijken uit naar 2019 waarin we weer klaar staan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

 

error: Content is protected !!