Advertisements

Notisianan di polis di djabièrnè 4 di yanüari te ku djamars 8 di yanüari 2019 // Politieberichten van vrijdag 4 januari tot en met dinsdag 8 januari 2019

Notisianan di polis di djabièrnè 4 di yanüari te ku djamars 8 di yanüari 2019

Riba 8 di yanüari banda di 1:30 or di mardugá tabatin un persekushon entre un outo partikular i un outo di polis na altura di e rotònde na Sabana te na Kaya Beku. Esaki a kuminsá despues ku e shofùr di e vehíkulo en kuestion a haña òrdu di polis pa para i no a hasi kaso di esaki.  E persekushon a kaba na momentu ku e outo a dal den un palu I a para. A detené e shofùr, un señora di inisial CMP di 41 aña di edat pa entre otro inkumplimentu di òrdu di polis.            

Riba djaluna 7 di yanüari banda di 7:30 di atardi a mèldu na polis un aksidente kaminda tabatin solamente un skuter enbolbí. E shofùr di e skuter a kai for di esaki despues ku e la pèrdè kontròl riba su stür. Ku ambulans a transportá e persona ku a kai pa hospital pa kuido médiko.

Riba djasabra 5 di yanüari 2019  probablemente entre 8 or i 9or di anochi a hòrta un skuter di marka Kymco tipo Agility 49.9 cc koló shinishi. E skuter aki tabata dilanti di un bar situá na Kaya Lib. Simon Bolivar.

 Riba djadumingu 6 di yanüari banda di mitar di shete di atardi tabatin un aksidente entre dos outo riba Kaya Korona. Un di e shofùrnan a purba pasa e otro den banda i esaki tabatin komo konsekuensia ku esaki a dal den dje.    

 

Politieberichten van vrijdag 4 januari tot en met dinsdag 8 januari 2019

 

In de nacht van 8 januari vond omstreeks 1.30 uur na het negeren van een stopsignaal van de politie een achtervolging van een auto plaats, die begon ter hoogte van de rotonde van Sabana en duurde tot aan Kaya Beku. Daar kwam de auto door een aanrijding tegen een paal tot stilstand. De bestuurder, een vrouw met de initialen C.M. P (41), is aangehouden voor onder andere het niet voldoen aan een bevel van de politie.

Op maandag 7 januari kwam omstreeks 19.30 uur een melding binnen van een eenzijdig ongeval met een scooter. De bestuurder verloor waarschijnlijk de macht over het stuur en kwam daardoor ten val. De bestuurder werd door een ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Op zaterdag 5 januari 2019 is een  scooter van het merk Kymco type Agility 49.9 cc grijs ontvreemd bij een bar gelegen aan de Kaya Libertador Simon Bolivar. Dit gebeurde vermoedelijk tussen 20.00 en 21.00 uur.

Op zondag 6 januari 2019 kwam omstreeks 18.20 een melding binnen van een aanrijding tussen twee personenauto’s aan de Kaya Korona. Een van de betrokkenen zou de ander via een zandweg geprobeerd in te hebben halen waardoor hij de auto voor hem aanreed.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: