Vanochtend om 09:40 kreeg de Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een melding dat een plezierjacht problemen met zijn motoren had gekregen.

Plezierjacht DON B

 

Vanochtend om 09:40 kreeg de Rescue and Coordination Center (RCC) van de Kustwacht een melding dat een plezierjacht problemen met zijn motoren had gekregen. Het plezierjacht met de naam DON B was op weg naar Klein Curaçao en kreeg ter hoogte van Hambrak motorpech. Het was niet meer mogelijk om met de boot naar Klein Curaçao te varen waardoor men om hulp verzocht. De helikopter van de Kustwacht heeft het plezierjacht gelokaliseerd. Het RCC heeft daarop de vrijwilligers organisatie Citro verzocht naar het plezierjacht te gaan. Het jacht en de twaalf personen aan boord werden door de Citro op sleeptouw genomen terug naar Curaçao. De boot is veilig bij de vissershaven afgemeerd.

 

 

error: Content is protected !!