Advertisements

Plataforma insular pa kontròl di krimen a inisiá | Eilandelijk platform criminaliteitsbeheersing van start

PLATAFORMA INSULAR PA KONTRÒL DI KRIMEN A INISIÁ

Kralendijk – E Plataforma Insular pa Kontròl di Krimen (Eilandelijk Platform Criminaliteitsbeheersing – EPC) a inisiá. A krea e plataforma aki pa identifiká i redusí kriminalidat kontra bida empresarial. Den e plataforma aki polis, hustisia, gobièrnu, organisashonnan komersial i empresarionan konhuntamente ta atendé ku problemanan lokal i regional di siguridat.

A kuminsá ku e plataforma despues ku a bira evidente ku ta solamente den bon koperashon por atendé efektivamente i rápido ku e problemanan di kriminalidat ku ta relashoná ku nos empresanan.

E aña aki for di Plataforma Insular pa Kontròl di Krimen nos lo kuminsá i sigui ku diferente proyekto preventivo ku ta di importansia pa tantu e siudadano, turista i empresario na Boneiru.Si bo tin pregunta pa Plataforma Insular pa Kontròl di Krimen òf bo ta deseá di djòin e plataforma, e ora ei bo por tuma kontakto ku e presidente pa medio di albertus.tenennepe@bonairegov.com.

===========

EILANDELIJK PLATFORM CRIMINALITEITSBEHEERSING VAN START

Kralendijk – Het Eilandelijk Platform Criminaliteitsbeheersing (EPC)  is van start gegaan. Dit platform is in het leven geroepen om criminaliteit tegen het bedrijfsleven in kaart te brengen en terug te dringen. In dit platform pakken de politie, justitie, overheid, brancheorganisaties en ondernemers gezamenlijk lokale en regionale veiligheidsproblemen aan.

Het platform is in het leven geroepen nadat duidelijk werd dat de criminaliteitsproblemen die betrekking hebben tot ondernemingen alleen in goede samenwerking effectief en snel aangepakt kunnen worden.

Dit jaar zullen wij vanuit het EPC diverse preventieve projecten starten / voortzetten die zowel voor de burger, toerist en ondernemer op Bonaire van belang zijn.

Mocht u vragen hebben voor het EPC of wenst u aan te sluiten aan het platform dan kunt u via albertus.tehennepe@bonairegov.com contact opnemen met de voorzitter.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: