Jubilarissen CBCS

Jubilarissen CBCS

Willemstad/Philipsburg – De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft onlangs tijdens haar jaarlijkse jubilarissenviering weer een aantal personeelsleden in het zonnetje mogen zetten voor jarenlange trouwe dienst. Dit jaar zijn 9 medewerkers 10 jaar in dienst, 6 medewerkers 15 jaar in dienst, 5 medewerkers 20 jaar in dienst, 9 medewerkers 25 jaar in dienst en vierden 5 medewerkers hun 35-jarig jubileum.
Op de bijgesloten foto een aantal van de gehuldigde jubilarissen samen met waarnemend president Leila Matroos-Lasten. V.l.n.r. Carolus ‘Cai’ Walters, Ruthmilda Vos, Leila Matroos-Lasten, Yolanda Salesia-da Silva Gois, Jacinth Arrindell en Hensley Roach.
Willemstad, 24 december 2018 CENTRALE BANK VAN CURAÇAO EN SINT MAARTEN

CBCS Jubilarians

Willemstad/Philipsburg – During a yearly anniversary celebration, the Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) recently honored several employees for their longstanding loyalty. This year, 9 staff members celebrated 10 years with the CBCS, 6 staff members celebrated their 15-year anniversary, 5 staff members celebrated their 20-year anniversary, 9 employees celebrated 25 year in service and 5 employees celebrated as many as 35 years in service of the CBCS.
Shown in the picture below are some of the honored jubilarians together with acting president Leila Matroos-Lasten. From left to right: Carolus ‘Cai’ Walters, Ruthmilda Vos, Leila Matroos-Lasten, Yolanda Salesia-da Silva Gois, Jacinth Arrindell, and Hensley Roach.
Willemstad, December 24, 2018 CENTRALE BANK VAN CURAÇAO EN SINT MAARTEN

error: Content is protected !!