Advertisements

Notisia di polis di djárason 19 di desèmber pa djabièrnè 21 di desèmber 2018/Politieberichten van woensdag 19 december tot en met vrijdag 21 december 2018

Notisia di polis di djárason 19 di desèmber pa djabièrnè 21 di desèmber 2018
Riba djaweps 20 di desèmber a drenta keho di ladronisia for di un pikòp ku tabata stashoná den un sitio di stashoná na Kaya Boneiru. Entre djárason 19 di desèmber, pa mas o ménos 10.30 or di anochi i djaweps 20 di desèmber, pa mas o ménos 1 or di mardugá, deskonosínan a bai ku algun ekipo di sambuyá bou di kua entre otro dos vèst di sambuyá di marka Mares i Aqualung Zuma i tambe dos reguladó di mesun markanan. E artíkulonan tabata den baki di e pikòp.

Den oranan di atardi di mesun dia, alrededor di 4.25 or, un aksidente entre dos outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Outo 1 a deklará ku pa motibunan deskonosí su pedal di duna gas a pega dor di kua ela bai dilanti ku spit haltu, a pèrdè kontrol riba su stür i a bai dal den outo 2. Ambulans a transportá ámbos víktima pa hospital pa tratamentu médiko.

Politieberichten van woensdag 19 december tot en met vrijdag 21 december 2018
Op donderdag 20 december werd aangifte gedaan van diefstal vanuit een pick-up die op een parkeerplaats op de Kaya Bonaire geparkeerd stond. Tussen woensdag 19 december omstreeks 22.30 uur en donderdag 20 december omstreeks 01.00 uur hebben onbekenden duikmaterialen weggenomen waaronder 1 duikvest van het merk Mares en 1 van het merk Aqualung Zuma, een regulator van het merk Aqualung Mikron en een regulator van het merk Mares. De spullen lagen in de laadbak van een pick-up.

In de middaguren van dezelfde da, vond omstreeks 16.25 uur een aanrijding plaats tussen twee auto’s op de Kaya Korona. De bestuurder van auto 1 verklaarde dat haar gaspedaal om onbekende reden vast kwam te zitten, waardoor ze met hoge snelheid naar voren schoot, de macht over het stuur verloor en tegen auto 2 botste. Beide bestuurders zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: