Advertisements

Verslag zitting InselAir 19 december 2018

Op de zitting van vandaag is de homologatie (goedkeuring) van het door de schuldeisers van Insel geaccepteerde akkoord behandeld. Het bestuur van Insel en de bewindvoerder hebben het gerecht bericht dat de beoogd koper van de aandelen, interCaribbean, geen zekerheid heeft gesteld voor de nakoming van het akkoord. InterCaribbean was niet ter  zitting vertegenwoordigd. Het gerecht zal op 28 december 2018 uitspraak doen over het akkoord.

De bestuurder van Insel en de bewindvoerder hebben ter zitting te kennen gegeven dat door hen een verzoekschrift voor een spoed-kortgeding is ingediend om te bewerkstelligen dat interCaribbean wordt veroordeeld alsnog de afgesproken zekerheid te stellen. Dit kort geding staat gepland voor vrijdag 21 december 2018 om 9.00 uur.
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: