Advertisements

KAPITAN DI BARKU DI MARINA  Zr.Ms. ZEELAND A BISHITÁ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

KAPITAN DI BARKU DI MARINA  Zr.Ms. ZEELAND A BISHITÁ GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

 

Kralendijk – Kapitan-teniente Paul Bijleveld i promé ofisial Dinant Laros di e barku di marina Zr.Ms. Zeeland a realisá un bishita di kortesia serka gezaghebber sr. Edison Rijna. Na final di e bishita Gezaghebber a pen e dos bishitantenan ku eskudo di Boneiru i a splika nifikashon di e eskudo.

Kapitan Bijleveld na su turno a entregá gezaghebber Rijna un rekuerdo di ‘Delfts blauw’ i a gradisí gezaghebber pa e bishita.

 

KAPITEIN MARINESCHIP Zr.Ms. ZEELAND BEZOEKT GEZAGHEBBER EDISON RIJNA

 

Kralendijk – Kapitein-luitenant Paul Bijleveld en eerste officier Dinant Laros van het marineschip Zr.Ms. Zeeland hebben een beleefdheidsbezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna. Aan het eind van het bezoek heeft de gezaghebber het wapen van Bonaire bij de twee bezoekers opgespeld en hen de betekenis ervan uitgelegd. Op zijn beurt heeft kapitein Bijleveld de gezaghebber een aandenken in Delfts blauw overhandigd en hem bedankt voor de ontvangst.  

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: