Advertisements

Notisia di polis di djaluna 10 di desèmber pa djárason 12 di desèmber 2018/Politieberichten van maandag 10 december tot en met woensdag 12 december 2018

Notisia di polis di djaluna 10 di desèmber pa djárason 12 di desèmber 2018
Riba djaluna 10 di desèmber alrededor di 11 or di anochi un akisdente entre un outo i un skuter a tuma lugá riba Kaya Korona. E skuter tabata biniendo for di direkshon di Playa i e outo tabata biniendo for di direkshon di Nort Saliña i kier a lora drenta Kaya Antonia. Shofùr di e outo no a mira e skuter ku tabata biniendo i e skuter a kore bin dal den su banda. Shofùr di e skuter a keda heridá na su kara i ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko. E skuter a keda ‘total-loss’, no tabatin plachi di number ni lus.

Riba djamars 11 desèmber pa mas o ménos 2.30 or di atardi un aksidente ku un bròmer a tuma lugá riba Kaya Industria. Shofùr di e bròmer a kai ora ku, pa motibu ainda deskonosí, ela kore drenta roi. E shofùr tabata keha di doló na su brasa, èlebog i skouder robes. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Politieberichten van maandag 10 december tot en met woensdag 12 december 2018
Op maandag 10 december vond omstreeks 23.00 uur een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats op de Kaya Korona. De scooter kwam vanuit de richting Playa en de auto kwam vanuit de richting Noord Saliña en wilde links afslaan de Kaya Antonia in. De bestuurder van de auto zag hierbij de aankomende scooter niet en de scooter botste tegen de zijkant van de auto. De bestuurder van de scooter had verwondingen aan zijn gezicht en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De scooter was totaal vernield en had geen nummerplaat en ook geen verlichting.

Op dinsdag 11 december vond omstreeks 14.30 uur een ongeval met een motor plaats op de Kaya Industria. De bestuurder van de motor viel toen de motor door nog onbekende oorzaak in een greppel terecht kwam. De bestuurder klaagde over pijn aan zijn gehele arm, elleboog en linkerschouder. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: