Advertisements

Reparashon di emergensia di waf di sùit ta den fase final | Noodherstel zuidpier in laatste fase

REPARASHON DI EMERGENSIA DI WAF DI SÙIT TA DEN FASE FINAL

Kralendijk – Riba djabièrnè 7 i djasabra 8 di desèmber nan a asfaltá Waf di Sùit. E kapa di asfalt nobo aki por dura hopi aña largu. Sealtec a ehekutá e trabou aki den koperashon ku Bonaire Wegenbouw Maatschappij (BWM).

Despues ku finalisá asfaltamentu di e kapa mas ariba di e waf, ta entregá esaki na Haf. Despues di e entrega tin algun tarea mas ku mester hasi, manera ponementu di fènder, fèrfmentu i un akshon di limpiesa.

E akshon di limpiesa ta tuma lugá rònt di e waf i bou di awa.   

==========

NOODHERSTEL ZUIDPIER IN LAATSTE FASE

Kralendijk – Vrijdag zeven en zaterdag acht december werd de Zuidpier geasfalteerd. Deze nieuwe asfaltlaag kan jarenlang mee gaan. Sealtec heeft dit in samenwerking met Bonaire Wegenbouw Maatschappij (BWM) uitgevoerd.

Na afronding van het asfalteren van de bovenlaag van de pier, wordt deze opgeleverd aan de Haven. Na oplevering zijn er een aantal taken die uitgevoerd moeten worden. Zoals het hangen van fenders, schilderen en een schoonmaakactie.

De schoonmaakactie gebeurd rondom de pier en onder het water.

.

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: