Advertisements

Empleadonan di Landsontvaner a terminá kurso interno ku éksito

Empleadonan di Landsontvaner a terminá kurso interno ku éksito

 

Willemstad – Djabièrnè 30 di novèmber 2018  24 empleado di Landsontvanger, ku a sigui e kurso interno pa ‘Senior Medewerker, Medewerker Invordering i Deurwaarder der Belastingen’, a risibí nan diploma.

Tabata un kurso intensivo den kua e kursistanan mester a hasi un eksamen na final di kada módulo.

Awor gobièrnu ta disponé di un grupo nobo di amtenar ku por duna nan aporte pa por kobra e debenan di impuesto. Landsontvanger por ta orguyoso di por disponé di Deurwaarder i Invorderaar profeshonalmente formá.

Na e seremonia tabata presente direktor di Banko di Seguro Sosial (SVB), señor Philip Martis, kende huntu ku señor Alfonso de J. Trona a entregá e diplomanan.

Nos kier felisitá e empleadonan aki di kurason i ta deseá nan hopi éksito den nan futuro karera.

 

*************

 

Medewerkers Landsontvanger hebben interne cursus met succes afgerond

 

Willemstad – Op vrijdag 30 november 2018 hebben 24 medewerkers van de Landsontvanger, die deelgenomen hebben aan een interne cursus voor Senior Medewerker Invordering, Medewerker Invordering en Deurwaarder der Belastingen, hun diploma’s in ontvangst genomen.

Het was een intensieve cursus waarbij de cursisten aan het einde van elk module een examen moesten afleggen.

De overheid beschikt nu over een nieuwe groep ambtenaren die hun bijdrage kunnen leveren om de belastingschulden te incasseren. De Landsontvanger kan dus trots zijn dat hij over de bovengenoemde professioneel opgeleide Deurwaarders en Invorderaars kan beschikken.

Op de ceremonie was aanwezig de directeur van Sociale Verzekeringsbank (SVB), de heer Philip Martis die samen met de heer Alfonso de J.Trona als Ontvanger de diploma’s aan de cursisten hebben uitgereikt.

We willen deze medewerkers van harte feliciteren en hun veel succes wensen met hun verdere carrière.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: