Advertisements

Brief d.d. 4 december 2018, zaaknr. 2018/044683, van de Minister van Financiën aan de Voorzitter van de Staten van Curaçao houdende beantwoording van vragen gesteld bij brief van 27 september 2018 van het Statenlid C.S. Obispo, met als onderwerp: preguntanan adishonal riba e tópiko compliance i ehekushon di impuesto riba vehíkulonan motorisá (motorrijtuigenbelasting).

Brief d.d. 4 december 2018, zaaknr. 2018/044683, van de Minister van Financiën aan de Voorzitter van de Staten van Curaçao houdende beantwoording van vragen gesteld bij brief van 27 september 2018 van het Statenlid C.S. Obispo, met als onderwerp: preguntanan adishonal riba e tópiko compliance i ehekushon di impuesto riba vehíkulonan motorisá (motorrijtuigenbelasting).

Karta ku kontesta di Minister di Finansa, sr. Kenneth Gijsbertha riba preguntan di Parlamentario Curtley Obispo su karta ku topiko: preguntanan adishonal riba e tópiko compliance i ehekushon di impuesto riba vehíkulonan motorisá (motorrijtuigenbelasting).

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: