Advertisements

Enkuentro kadena hudisial / Bijeenkomst woordvoerders

Enkuentro kadena hudisial / Bijeenkomst woordvoerders

Kolaboradornan den komunikashon i boseronan den e kadena hudisial a reuní awe mainta, djaweps 29 di novèmber 2018.
Ta trata di un reunion informal ku regularmente ta tuma lugá pa topa i deliberá riba asuntunan ku ta regardá e trabou di komunikashon den e kadena hudisial. Esnan presente e biaha aki tabata representá entre otro Ministerio di Hustisia, Minister di Hustisia, Korps Politie Curaçao (KPC), prisòn SDKK, Defensie Caribisch Gebied, Kustwacht Caribisch Gebied, Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao (JJIC, ántes GOG), Stichting Reclassering, TBO/RST i Ministerio Públiko (OM).

Medewerkers van de afdeling communicatie en/of de woordvoerders van instellingen in het justitiële keten zijn vanmorgen donderdag 29 november 2018, informeel bij elkaar gekomen.
Het was weer een reguliere ontmoeting welke diverse malen per jaar plaatsvindt en waarbij gesproken wordt over verschillende onderwerpen. Ditmaal waren vertegenwoordigers aanwezig van het Ministerie van Justitie, de Minister van Justitie, Korps Politie Curaçao (KPC), gevangenis SDKK, Defensie Caribisch Gebied, Kustwacht Caribisch Gebied, Justitiële Jeugd Inrichting Curaçao (JJIC, voorheen GOG), Stichting Reclassering, TBO/RST en het Openbaar Ministerie (OM).

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: