Advertisements

Vereniging Bedrijfsleven Curaçao d.d. 27 november 2018

Vereniging Bedrijfsleven Curaçao d.d. 27 november 2018

Op 12 december 2018 organiseert de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao haar traditionele Eindejaars Lunch. Deze activiteit die voor de 45ste keer wordt gehouden, zal in samenwerking met de CHATA plaatsvinden in het Atrium van het Renaissance Curaçao Resort hotel.
De heer Paul Pennicook, de nieuwe CEO van het Curaçao Toeristen Bureau, zal als keynote spreker optreden. De titel van zijn toespraak luidt:
“CURACAO TOURISM TODAY AND THE WAY FORWARD”
Toerisme is ondanks moeizame economische omstandigheden, uitgegroeid tot de top economische groei sector van het eiland. De niet aflatende inspanningen van de sector onder leiderschap van de CHATA, CTB en CPA hebben grotendeel bijgedragen aan dit succes.
De VBC is van mening dat verdere duurzame groei van het toerisme mogelijk is als gezamenlijk de inzet, toewijding en samenwerking geïntensiveerd en gecontinueerd worden.
Het verder in goede banen leiden en ondersteunen van dit groeiproces is de verantwoordelijk van de recent aangestelde nieuwe CEO van het CTB de heer Paul Pennicook.
De VBC en CHATA zijn dan ook zeer verheugd dat de heer Paul Pennicook bereid is om een presentatie te geven over hoe hij concreet een bijdrage zal leveren om gezamenlijk de structurele groei in het toerisme in de nabije toekomst voort te zetten.
Datum: 12 december 2018
Tijd: 1200- 1400 uur
Locatie: Atrium Renaissance Curaçao Resort hotel
Kaarten zijn te koop bij bestuursleden van de VBC en het VBC kantoor, telefoon 461 1210, 461 5422, of per e-mail info@vbcuracao.com
Curaçao, 27 november 2018
Bestuur Vereniging Bedrijfsleven Curaçao
Tel.: 461-1210
Fax: 461-5422

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: