Advertisements

Notisia di polis di djabièrnè 23 di novèmber te ku djaluna 26 di novèmber 2018/Politieberichten van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november 2018

Notisia di polis di djabièrnè 23 di novèmber te ku djaluna 26 di novèmber 2018
Riba djabièrnè 23 di novèmber a drenta keho di ladronisia di gasolin for di un outo. Entre djabièrnè 23 di novèmber, alrededor di 8.30 or di anochi i djasabra 24 di novèmber, alrededor 6.45 or di mainta, deskonosínan a forsa e klèp di gasolin i asina a bai ku e gasolin. E outo tabata stashoná dilanti di un kas situá na Kaya Playa Lechi.

Den oranan di anochi di djabièrnè 23 di novèmber, den kareda di 11 or, un entrada hudisial a tuma lugá en den kuadro di e Lei di Arma di kandela BES, na un kas situá na Kaya Aurora i un kas situá na Kaya Dradu.

Riba djasabra 24 di novèmber, pa mas o ménos 3 or di mardugá, sentral di polis a risibí notifikashon ku mester a los tiru den Centrumgebied. No ta konosí ainda unda presis ni ken a los tiru.

Riba djadumingu 25 di novèmber a drenta keho di ladronisia di 2 baiskel ros i un baiskel blanku di tipo ‘mountainbike’. E baiskelnan tabata na lòk na un mesa di piknik den un kura di kas situá na Kaya Papa Cornes. Entre djasabra 24 di novèmber, pa mas o ménos 6.50 or di atardi i djadumingu 25 di novèmber, pa mas o ménos 8.25 or di mainta, deskonosínan a bai ku e baiskelnan.

Riba djaluna 26 di novèmber a drenta keho di ladronisia di un baiskel kolo pretu i oraño, di marka Trek, modèl Marlin. Entre djabièrnè 23 di novèmber, alrededor di 9.30 or di mainta i djasabra 24 di novèmber, alrededor di 1.30 or di mardugá, deskonosínan a bai ku e baiskel. E tabata stashoná dilanti di e kas i no tabata na lòk.
Den oranan di mainta di djaluna 26 di novèmber, sentral di polis a risibí notifikashon ku mester tabatin un hòmber ku un machete na e lokèt di Bestürskantor. Patruya a sali mesora en buska di e hòmber aki i logra deten’é riba Kaya L.D. Gerharts. E kaso ta bou di investigashon.

Politieberichten van vrijdag 23 november tot en met maandag 26 november 2018
Op vrijdag werd aangifte gedaan van diefstal van benzine vanuit een auto. Tussen vrijdag 23 november, omstreeks 20.30 uur, en zaterdag 24 november, omstreeks 06.45 uur, hebben onbekenden de benzineklep van de auto geforceerd om benzine weg te nemen. De auto stond voor een woning aan de Kaya Playa Lechi geparkeerd.

Op vrijdag 23 november werd omstreeks 23.00 uur in het kader van de Vuurwapenwet een huiszoeking verricht in een woning aan de Kaya Aurora en aan de Kaya Dradu.

Op zaterdag 24 november kreeg de politiecentrale omstreeks 03.00 uur melding dat er schoten zijn gelost in het Centrumgebied. Het is nog niet bekend waar het precies vandaan kwam of wie ze heeft gelost.

Op zondag 25 november werd aangifte gedaan van diefstal van twee roze, en één witte fiets van het type mountainbike. De fietsen stonden op slot aan een picnic-tafel op het erf van een appartement aan de Kaya Papa Cornes. Tussen zaterdag 24 november, omstreeks 18.50 uur en zondag 25 november, omstreeks 08.25 uur, hebben onbekenden de fietsen weggenomen.

Op maandag 26 november werd aangifte gedaan van diefstal van een zwart/oranje fiets van het merk Trek, model Marlin. Tussen vrijdag 23 november omstreeks 09.30 uur en zaterdag 24 november omstreeks 01.30 uur is de fiets weggenomen. De fiets stond, niet op slot, voor de woning.

In de ochtenduren van maandag 26 november, kreeg de politicentrale melding dat er een man met een ‘machete’ bij het loket van het Bestuurskantoor stond. De dienstdoende patrouille is meteen op zoek gegaan naar de man en heeft hem op de Kaya L.D. Gerharts aangehouden. De zaak wordt onderzocht.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: