Advertisements

Notisia di polis di djárason 21 di novèmber te ku djabièrnè 23 di novèmber 2018/Politieberichten van woensdag 21 november tot en met vrijdag 23 november 2018

Notisianan di polis di djárason 21 di novèmber te ku djabièrnè 23 di novèmber 2018
Riba djárason 21 di novèmber, alrededor di 5 or di atardi un aksidente a tuma lugá riba Kaya Caribe. Un outo a kore dal den un palu di lus. E shofùr probablemente tabata bou di influensia i tabata heridá. Ambulans a transporte pa hospital pa tratamentu médiko.

Politieberichten van woensdag 21 november tot en met vrijdag 23 november 2018
Op woensdag 21 november vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding plaats op de Kaya Caribe. Een auto reed tegen een lantaarnpaal aan. De bestuurder was waarschijnlijk onder invloed en had letsel. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische controle.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: