Advertisements

Letter from AIBA President Mr Gafur Rahimov

Letter from AIBA President Mr Gafur Rahimov

Gisteren, donderdagmiddag 15 november, ontving ik de officiële brief van de mondiale boksbond AIBA (zie bijlage) dat CuraBox, Curacao Boxing Association, een officieel erkent lid is. Dit gebeurde na een unanieme stemming op 2 november tijdens het AIBA-congres in Moskou.
We waren van plan om deze internationale erkenning tijdens een persconferentie toe te lichten, echter vandaag vertrek ik naar Nederland voor o.a. een boksevenement. 11 december keer ik pas terug en vandaar dat ik het meld via deze berichtgeving.
Ik wil FDOK, Federashon Deporte i Olímpiko Kòrsou, bedanken voor de subsidie om de statuten te vertalen naar het Engels (dit was een voorwaarde dat het verzoek behandeld zou worden) en Rein Persaud van FDOK die ons ondersteund heeft tijdens dit proces.
Naast het feit dat de Curaçaose boksers nu aan internationale wedstrijden en kampioenschappen kunnen deelnemen, zullen we ons als CuraBox het nieuwe jaar o.a. richten op de (bij)scholing van trainers en coaches.
Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, dan hoor ik het graag.
Ik zal trachten zo snel mogelijk te reageren, echter dit kan ik niet beloven vanwege de voorbereidingen van de reis en de reis zelf.
Met vriendelijke groet namens het bestuur van CuraBox,
Edwin Baas
Voorzitter Curacao Boxing Association
Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: