Advertisements

Curaçaose beachtennisselectie maakt debuut op ITF Pan American Championships

Curaçaose beachtennisselectie maakt debuut op ITF Pan American Championships

WILLEMSTAD – Curaçao is dit jaar voor de eerste keer vertegenwoordigd op de ITF Pan American Championships. Dit beachtennistoernooi wordt voor het derde opeenvolgende jaar georganiseerd op Aruba en vindt plaats van 8 t/m 11 november. Het toernooi werd geopend met een officiële landenceremonie op 8 november 19.00 uur plaatselijke tijd.

De Curaçaose spelers die dit jaar door de Curaçao Tennis Federatie zijn afgevaardigd zijn in het herendubbel Nick van Rosberg en Michiel Noordhoek en in het damesdubbel Cindy Hudson en Janice Tjon Sien Kie en Jamie Kraus en Marlow Heijmans.  In het gemengd dubbel worden de teams gevormd door Nick van Rosberg en Janice Tjon Sien Kie en Michiel Noordhoek en Cindy Hudson.

Aan de ITF Pan American Championships doen tien landen mee: Argentinië, Aruba, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Puerto Rico, Amerika, Venezuela en Curaçao. Het toernooi werd de afgelopen jaren gedomineerd door Brazilië. Desondanks heeft Venezuela in 2017 de titel in de wacht gesleept.

Na de Pan American Championships zal het team van Curaçao ook meedoen aan onder andere de Nations cup van het grootste beachtennistoernooi ter wereld: de Aruba Beach Tennis Open. Aan dit toernooi, dat van 11 t/m 18 november wordt georganiseerd op Eagle Beach, doen meer dan 1200 spelers mee vanuit alle hoeken van de wereld.

 Deelname van het eerste team aan de Pan American en de Aruba Beach Tennis Open wordt mede mogelijk gemaakt door HBN Law, Sagicor, Divi Divi Air en YDK. Meer informatie over de Pan American Championship en Aruba Open vindt u op:

https://blog.arubabeachtennisopen.com/?fbclid=IwAR0g8n5vTt6ljw134d5wDEDsvVeKzrskZjSphUuXmlW3m9BviJZ2Bx088W0

https://www.itftennis.com/beachtennis/championships/pan-american/2018.aspx

www.arubabeachtennisopen.com.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: