Advertisements

Promé Minister Eugene Rhuggenaath a sinta ku gerensia di Isla, RdK (CRU) i sindikato na mesa e siman aki.

Promé Minister Eugene Rhuggenaath, responsabel pa refineria, a sinta ku gerensia di Isla, RdK (CRU) i sindikato na mesa e siman aki, pa sigurá ku e proseso pa start-up produkshon bèk riba nos planta nashonal mas pronto posibel ta kanando. Tur kos ta mustra ku pa desèmber, planta ta ‘up and running’ atrobe. Ban p’e!


NEDERLANDS:

Minister President Eugene Rhuggenaath, verantwoordelijk voor de raffinaderij, heeft met de directie van Isla, RdK (CRU) en de vakbonden om tafel gezeten, om de geplande start-up van de raffinaderij te garanderen. Het ziet er naar uit dat we in december weer ‘up and running’ zijn. We gaan ervoor!

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: