Advertisements

Dr. Margo Groenewoud biedt proefschrift aan de Gouverneur

Dr. Margo Groenewoud biedt proefschrift aan de Gouverneur

 

WILLEMSTAD – Op dinsdag 6 november heeft Dr. Margo Groenewoud van de University of Curaçao Dr. Moises da Costa Gomez (UoC) haar opwachting gemaakt bij de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

In het kader van haar 40-jarig bestaan is de UoC volgend jaar host van de jaarlijkse conferentie van de Association of Caribbean Historians, die plaatsvindt van 26 tot en met 30 mei 2019. De UoC organiseert de conferentie in samenwerking met Mongui Maduro Bibliotheek, het Nationaal Archief en NAAM. De Governeur is ingelicht over deze internationale conferentie. Bij deze gelegenheid nam de Gouverneur vanochtend een exemplaar in ontvangst van het proefschrift van mevrouw Groenewoud, getiteld ‘Nou koest, nou kalm’. De ontwikkeling van de Curaçaose samenleving, 1915-1973: van koloniaal en kerkelijk gezag naar zelfbestuur en burgerschap.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: