Advertisements

Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie rumbo pa Las Vegas pa promove Boneiru – Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie gaat naar Las Vegas om Bonaire te promoten – Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie is going to Las Vegas to promote Bonaire

Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie

rumbo pa Las Vegas pa promove Boneiru

 

Kralendijk, 5 November 2018, Nos Miss Tourism Bonaire Srt. Carolin Coffie ta preparando pa biaha pa Las Vegas pa asina promove Boneiru durante e Show di DEMA.

E aña aki Srt. Carolin Coffie a keda korona komo Miss Tourism Bonaire 2018 i un di su tareanan maksimo ta pa e por biaha pa Las Vegas akompaña pa e Team di TCB pa e show di DEMA.  Carolin a hasi ya kaba diferente proyektonan manera por ehempel di Coral Restoration Foundation Bonaire, Selibon, Bonaire Blue Destination i lo bai tin mas na kaminda. Tambe Carolin a asisti na diferente enkuentro nan sosial i ku invitashonnan spesial di entre otro na sertamen di Miss Curacao Universe 2018.

E show anual di DEMA, ta e evento komersial mas grandi na mundu pa kompanianan ku ta hasi negoshi den Scuba Diving, Ocean water sports i den industria di adventure dive, ku ta atrae mas di shen ekshibidor i miles di biahero i profeshonalnan den industria di biahe rònt mundu. Adishonalmente pa provee un arena den kua por kondusi negoshi i pa network, DEMA Show ta ofrese partisipantenan kurikulo di edukashon mas ekstensivo den e industria ku ta inklui DEMA-Sponsored Seminars i Exhibitor-Sponsored Seminars di fabrikantenan ku ta partisipa, destinashonnan di biahe i organisashon di sertifikashon di sambuya. DEMA Show ta produsi dor di DEMA, e Diving Equipment & Marketing Association. E paviljoen di Boneiru lo tei presente atrobe na e DEMA Show 2018 kual lo tuma luga di 14 pa 18 di novèmber 2018 na Las Vegas, NV.

Carolin Coffie su tarea durante DEMA lo bai ta informa i promove Boneiru tokante oportunidat i fasilidat nan pa sambuya. I tambe informa tokante un Boneiru Blou kaminda lo trese dilanti konservashon i kon nos ta implementa uzonan sostenibel na nos isla. Tambe lo bai tin un area di Blue Destination kaminda tin oportunidat pa saka potret ku nos Miss Tourism Bonaire.

==============

Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie

gaat naar Las Vegas om Bonaire te promoten

Kralendijk, 5 November 2018, Onze Miss Tourism Bonaire mej. Carolin Coffie bereidt zich voor op een reis naar Las Vegas om Bonaire te promoten tijdens de DEMA-show.

Dit jaar werd mej. Carolin Coffie gekroond tot Miss Tourism Bonaire 2018 en een van haar grootste taak is om met het team van TCB naar Las Vegas te vliegen om deel te nemen aan de DEMA-show. Carolin heeft dit jaar al veel bereikt, ze heeft bijvoorbeeld deelgenomen aan verschillende projecten zoals de Coral Restoration Foundation Bonaire, Selibon, Bonaire Blue Destination en we verwachten nog veel meer. Ze nam ook deel aan verschillende sociale evenementen en met speciale uitnodigingen van onder andere de Miss Curacao Universe 2018-verkiezing.

De jaarlijkse DEMA-show, het grootste alleenhandelsevenement ter wereld voor bedrijven die zaken doen in duiken, oceaansporten en avontuur/duikreizen, trekt honderden exposanten en duizenden duik- en reisprofessionals uit de hele wereld. De DEMA Show biedt niet alleen een arena om zaken te doen en te netwerken, maar biedt deelnemers ook het meest uitgebreide onderwijscurriculum in de industrie, waaronder DEMA-gesponsorde seminars en door exposanten gesponsorde seminars van deelnemende fabrikanten, reisbestemmingen en duikcertificeringsorganisaties. DEMA Show wordt geproduceerd door DEMA, de Diving Equipment & Marketing Association. Het Bonaire Pavilion zal aanwezig zijn op de DEMA Show 2018, die van 14 tot 18 november 2018 in Las Vegas, NV zal worden gehouden.

De taak van Carolin Coffie tijdens DEMA zal zijn om bezoekers te informeren en om Bonaire te promoten over de kansen en toegankelijkheid van duiken. En ook informeren over Bonaire Blue, waar ze zal vertellen over het instandhouding en hoe we duurzaam gebruik op ons eiland implementeren. Er zal ook een Blue destination gebied zijn met de mogelijkheid om foto’s te maken met onze Miss Tourism Bonaire.

============

Miss Tourism Bonaire Carolin Coffie

is going to Las Vegas to promote Bonaire

 

Kralendijk, 5 November 2018, Our Miss Tourism Bonaire Miss Carolin Coffie is preparing to travel to Las Vegas to promote Bonaire during the DEMA show.

This year Miss Carolin Coffie was crowned Miss Tourism Bonaire 2018 and one of her biggest task is to fly to Las Vegas with the team of TCB to take part in the DEMA show. Carolin already achieved a lot this year, for example she took part in different projects like the Coral Restoration Foundation Bonaire, Selibon, Bonaire Blue Destination and there is more to come. She also participated in different social events and with special invitations from among others the Miss Curacao Universe 2018 pageant.

The annual DEMA Show, the largest trade-only event in the world for companies doing business in scuba diving, ocean water sports and adventure/dive travel industries, attracts hundreds of exhibitors and thousands of dive and travel industry professionals from around the world. In addition to providing an arena in which to conduct business and network, DEMA Show offers participants the most extensive education curriculum in the industry including DEMA-Sponsored Seminars and Exhibitor-Sponsored Seminars from participating manufacturers, travel destinations and dive certification organizations. DEMA Show is produced by DEMA, the Diving Equipment & Marketing Association. The Bonaire Pavilion will be exhibiting at the 2018 DEMA Show, which will be held November 14-18 2018 in Las Vegas, NV.

Carolin Coffie task during DEMA will be to inform and promote Bonaire on the opportunities and accessibility of diving. And also inform about Bonaire Blue, where she will talk about conservation, and how we are implementing sustainable usage on our island. There will also be a blue destination area with the opportunity to take photos with our Miss Tourism Bonaire.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: