Advertisements

Inspektornan di direktorado di supervishon i mantenshon di lei ta sigui entrenamentu kon anda ku supstansianan peligroso | Inspecteurs directie toezicht & handhaving volgen training omgang met gevaarlijke stoffen

INSPEKTORNAN DI DIREKTORADO DI SUPERVISHON I MANTENSHON DI LEI TA SIGUI ENTRENAMENTU KON ANDA KU SUPSTANSIANAN PELIGROSO

Kralendijk – Dia 27 di òktober último tres (3) inspektor di Direktorado di Supervishon i Mantenshon di Lei a sali pa Hulanda pa un entrenamentu riba tereno di supstansianan peligroso, ku atenshon spesial pa vürwèrk. E entrenamentu aki lo pèrmití nan hisa nan trabounan di inspekshon i kontròl na un nivel mas haltu. E ora ei suidadanonan i empresanan ta sigurá di un ambiente limpi i seif.

E servisio ambiental di Utrecht ta duna e entrenamentu i ministerio di Infrastruktura i Maneho di Awa ta finansiá esaki. A organisá e entrenamentu na un manera hopi ámplio di manera ku e inspektornan por mira mas tantu posibel den práktika kon ta anda ku vürwèrk. E siguiente partinan/tópikonan ta bini na vigor: bishita na servisio ambiental di Utrecht, bishita serka e importadó Weeko na Veenendaal i bishita na e almacenahe i punto di benta na Schiedam. Mas aleu lo tuma lugá un kontròl riba kaminda na Baarden, kontròl di pakete di pòst na Utrecht i finalmente un bishita na e kancha di tiru na Europoort.

E intenshon ta pa ora nan regresá, nan duna instrukshon na nan koleganan riba e tereno aki. Asina e konosementu ku nan a optené ta keda salvaguardá den e organisashon. Ampliando nan ekspertisio riba diferente tereno di mantenshon di lei, Direktorado di Supervishon i Mantenshon di Lei ta invertí den su trahadónan. Ta importante pa sigui invertí den konosementu i abilidat di trahadó, di manera ku nan por sigui ehersé nan tareanan di mantenshon di lei na un manera profeshonal.

Riba potrèt: E momentu ku e inspektornan a sali pa Hulanda, nan bishita na diferente empresa i e momentu di hasi inspekshon.             

====================
 

 

INSPECTEURS DIRECTIE TOEZICHT & HANDHAVING VOLGEN TRAINING OMGANG MET GEVAARLIJKE STOFFEN

 

Kralendijk – Op 27 oktober j.l. zijn drie (3) inspecteurs van de directie Toezicht & Handhaving naar Nederland vertrokken voor een training op het gebied van gevaarlijke stoffen, met specifieke aandacht voor vuurwerk. Deze training zal hun in staat stellen om hun inspectie en controlewerkzaamheden op een hoger niveau te tillen. Burgers en bedrijven zijn dan verzekerd van een schone en veilige omgeving.

De training wordt verzorgd door omgevingsdienst Utrecht en wordt door de ministerie van Infrastructuur & Waterstaat gefinancierd. De training is veelzijdig opgezet waardoor de inspecteurs zoveel mogelijk in de praktijk kunnen zien hoe er met vuurwerk wordt omgegaan. De volgende onderdelen/onderwerpen komen aan bod: een bezoek aan de omgevingsdienst Utrecht, bezoek bij de Importeur Weeko te Veenendaal, bezoek aan opslag verkooppunt Schiedam. Verder zal er een wegcontrole plaatsvinden te Baarden, controle van postpakketten te Utrecht en tot slot bezoek aan het schietbaan te Europoort.

Het is de bedoeling dat zij bij terugkomst, collega’s verder wegwijs maken op dit gebied. Zo blijft de opgedane kennis in de organisatie gewaarborgd. De directie Toezicht & Handhaving investeert in haar medewerkers door hun expertise op verschillende handhavingsdomeinen te vergroten. Het is belangrijk om in de kennis en kunde van de medewerkers te blijven investeren zodat zij hun handhavingstaken op een professionele manier kunnen blijven uitvoeren.

Op de foto, het vertrek van de inspecteurs, tijdens hun bezoek aan de verschillende bedrijven en bij de uitvoering van inspecties.

 

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: