Advertisements

Curaçao Growth Fund ta invertí den Celery (PAP/NL)

Curaçao Growth Fund ta invertí den Celery (PAP/NL)

 

Curaçao Growth Fund ta invertí den Celery

WILLEMSTAD: – For di òktober 2018, Curaçao Growth Fund ta akshonista di Celery; un di e proveedornan mas prominente i importante di software pa Payroll i HRM den region Caribe. Durante di e último añanan Celery a konosé un kresementu grandi i a krea un reputashon sólido den nos region riba tereno di prosesamentu di salario i maneho di rekurso humano.

E akshonistanan eksistente, Matthew Verhage i Felix Langfeldt, ku durante di e último añanan a pèrkurá pa kresementu di e empresa lo keda involukrá den desaroyo di e kompania. Ku partisipashon di Curaçao Growth Fund, Celery ta fortifiká su base pa sirbi su klientenan mas mihó ainda, i amplia su aktividatnan komersial durante di e próksimo añanan.

Celery ta un programa online pa prosesamentu di salario i maneho di rekurso humano (HRM), trahá spesialmente pa Kòrsou, Aruba, Sint Maarten, Sürnam i islanan BES.  E kompania tin 5 aña aktivo den nos merkado i entretantu a krea un base di kliente prominente ku ta inkluí e.o Baker Tilly, BDO, CHB, CPC, HBN Law, Janssen de Jong Caribbean, NAGICO Sint Maarten, Papagayo, Santa Barbara Beach & Golf Resort, Pizzahut, Subway, KFC i vários otro kompania mas.

E software di Celery ta pèrmití kompanianan prosesá salario di nan personal di un manera fásil i lihé online di akuerdo ku e lei- i reglamentunan di mas aktual.  E software ta keda aktualisá kontinuamente i su uso ta sigur.  Na 2017 Celery a amplia su módulo pa HRM. Esaki por wòrdu akoplá adishonalmente na e software di Celery, fasilitando e maneho di rekurso humano konsiderablemente.

Pa Curaçao Growth Fund esaki tabata un oportunidat úniko pa bira aktivo den un industria importante pa mundu empresarial. Erik Baas i Justus Martens ta kontentu ku e partisipashon: “Nos fondo, i nos invershonista di mas importante APC ta kontinuamente den búskeda pa kompanianan lokal ku un potensial di kresementu regional. Celery ta un kompania asin’ei. Nos ta konvensí ku e tim di maneho, awor sostené pa CGF lo hiba e kompania na mas kresementu den e próksimo añanan.”

Subtitulo pa potrèt:
E dos fundadónan di Celery, Matthew Verhage i Felix Langfeldt huntu ku Erik Baas di Curaçao Growth Fund.

==================

 

Curaçao Growth Fund investeert in Celery

Het Curaçao Growth Fund is per oktober 2018 de trotse medeaandeelhouder van Celery; een van de voornaamste en belangrijkste aanbieders van payroll en HRM-software in de Caribische regio. Celery heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en heeft een zeer goede reputatie in de regio als het gaat om salarisverwerking en HR-management.

De reeds bestaande aandeelhouders, Matthew Verhage en Felix Langfeldt, die de afgelopen jaren het bedrijf groot hebben gemaakt, blijven intensief betrokken bij de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Met de participatie van het Curacao Growth Fund heeft Celery een nog sterkere basis gekregen om haar klanten goed te bedienen, en haar activiteiten de komende jaren flink uit te breiden.

Celery is online payroll en HR-software, speciaal gemaakt voor Curaçao, Aruba, Sint-Maarten, Suriname en de BES-eilanden. Het Curaçaose bedrijf is nu vijf jaar actief op de markt en heeft inmiddels een mooi klantportfolio opgebouwd met namen zoals:  Baker Tilly, BDO, CHB, CPC, HBN Law, Janssen de Jong Caribbean, NAGICO Sint Maarten, Papagayo, Santa Barbara Beach & Golf Resort, Pizzahut, Subway, KFC en vele anderen.

Met Celery kunnen bedrijven snel en gemakkelijk online salarissen verwerken volgens de meest actuele wet- en regelgeving. De software is altijd up-to-date en gegarandeerd veilig. Sinds eind 2017 is Celery uitgebreid met een HRM-module. Deze module kan additioneel aan de Celery software gekoppeld worden, zodat ook HR-zaken gemakkelijk gemanaged kunnen worden.

Voor het Curaçao Growth Fund was de participatie een unieke mogelijkheid om actief te worden in een van de belangrijke bedrijfstakken; software as a service. Erik Baas en Justus Martens zijn blij met de participatie: “Ons fonds, en onze belangrijkste investeerder APC zijn altijd op zoek naar lokale bedrijven die een regionaal groeipotentieel hebben. Celery is zo’n bedrijf, en wij zijn ervan overtuigd dat het sterke managementteam met onze steun het bedrijf sneller en verder kunnen laten groeien de komende jaren.”

[foto onderschrift: De twee oprichters van Celery, Matthew Verhage en Felix Langfeldt samen met Erik Baas van het Curaçao Growth Fund.]

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: