Advertisements

Publikashonnan inkorekto – Onjuiste berichtgeving – Unfounded publications

Publikashonnan inkorekto

Willemstad/Philipsburg – Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) a tuma nota di publikashonnan den media di komunikashon/ prensa ku ta indiká komo sifuera RST (Recherche Samenwerkings Team) ta investigando e ret di IT di CBCS den kuadro di e kaso hudisial Safiro. Esaki, segun e publikashon, ta tumando lugá ku pèrmit di wes komisario. E notisia aki no ta kuadra ku bèrdat. Esaki tambe ta konta pa e notísia ku lo a instalá kámaranan rònt i tambe den CBCS pa asina obtené pruebanan visual.
CBCS ta lamentá e publikashonnan aki mashá.
Willemstad, 29 di oktober, 2018 CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

==============

 

Onjuiste berichtgeving

Willemstad/Philipsburg – De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) heeft kennis genomen van in de media verschenen berichten als zou de RST, in het kader van de rechtszaak Saffier, onderzoek doen op het IT-netwerk van de CBCS. Een en ander zou plaatsvinden met toestemming van de rechter. Deze berichten berusten niet op waarheid. Dit geldt ook voor de berichten als zouden er camera’s in en om de Bank zijn geplaatst voor het verkrijgen van beeldmateriaal.
De CBCS betreurt deze berichtgeving ten zeerste.
Willemstad, 30 oktober 2018 CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

 

==============

 

Unfounded publications

Willemstad/Philipsburg – The Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) has taken notice of publications in the local media suggesting that the RST (Recherche Samenwerkings Team) is investigating the CBCS’ IT-Network in relation to the ‘Saffier’ investigation, and that this took place with the permission of the -judge. Furthermore, these publications also suggest that cameras were installed in and around the CBCS to obtain visual-footage.
The CBCS adamantly condemns these publications that are not based on the truth, and deeply regrets these unfounded insinuations.
Willemstad, October 29th, 2018 CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: