Advertisements

a bai trata lista di espera di petishon pa pèrmit di taksi i outobùs | De wachtlijst van verzoeken voor taxi- en autobusvergunningen wordt aangepakt

TA BAI TRATA LISTA DI ESPERA DI PETISHON PA PÈRMIT DI TAKSI I OUTOBÙS

 

Kralendijk – Gobièrnu di Entidat Públiko Boneiru a apuntá un komishon nobo di transporte públiko Commisie Openbaar Vervoer (COV) . E meta di e komishon aki ta pa duna konseho tokante pèrmitnan di outobùs I taksi. Komo promé punto di atenshon pa e komishon aki ta pa reorganisá e sistema di pèrmit di taksi i outobùs.

E otorgamentu di pèrmit últimamente no tabata kore  den un término stipulá ,pa e motibu aki e komishon a kuminsá atendé ku e lista di espera ku un frekuensia mas regular pa loke ta trata  pèrmitnan di taksi i outobùs. 

Si tin kualke persona ku den pasado a hasi un petishon pa e pèrmit ariba menshoná i ku no a haña kontesta riba su petishon  i si ainda bo ta interesá den esaki bo por pasa na e ofisina di e komishon transporte públiko.

E ofisina ta situá den edifisio di Kolegio Ehekutivo parti abou na Plasa Reina Wilhelmina 1. Bo mester presentá ku e siguiente dokumentonan:

 

  • Kopia di sédula òf pasport
  • Kopia di reibeweis
  • Prueba di vehíkulo pa ehersé e trabou
  • Karta di bon kondukta
  • Sertifikado di guia turístiko
  • Prueba di seguro di e vehíkulo  

E último dia pa entregá e dokumentonan nesesario aki ta 5 di desèmber 2018. Si dado kaso no presentá ku e dokumentonan aki promé ku e fecha stipulá, COV ta asumí ku no ta interesá mas den e pèrmit en kuestion i outomátikamente bo nòmber ta keda kitá for di riba e lista di espera. 

Ofisina di COV ta habrí tur djárason di 14.00 or – 16.30 or  den edifisio di Kolegio Ehekutivo parti abou .

 

 

 

DE WACHTLIJST VAN VERZOEKEN VOOR TAXI- EN AUTOBUSVERGUNNINGEN WORDT AANGEPAKT

 

Kralendijk – Het eilandbestuur van het Openbaar Lichaam Bonaire heeft een nieuwe Commissie Openbaar Vervoer (COV) aangesteld. Het doel van deze commissie is om advies uit te brengen m.b.t. taxi- en autobusvergunningen. De laatste tijd vond het verlenen van deze vergunningen niet binnen de vastgestelde termijn plaats. Daarom is de COV begonnen met de wachtlijst op een meer regelmatige basis aan te pakken v.w.b. taxi- en autobusvergunningen.

Als er personen zijn die in het verleden een verzoek hebben ingediend voor een vergunning zoals hierboven omschreven en geen antwoord hebben gekregen op hun verzoek, maar nog steeds geïnteresseerd zijn in zo’n vergunning, kunnen zij zich melden bij het kantoor van de Commissie Openbaar Vervoer. Het kantoor is gevestigd in het gebouw van het Bestuurscollege op de begane grond aan de Plasa Reina Wilhelmina 1. De volgende documenten dienen te worden overlegd:  

 

  • Kopie sedula (ID) of paspoort
  • Kopie rijbewijs
  • Bewijs vervoermiddel om het werk uit te voeren
  • Verklaring omtrent het gedrag
  • Certificaat toeristengids
  • Verzekeringsbewijs vervoermiddel  

De laatste dag waarop deze benodigde documenten ingediend kunnen worden is 5 december 2018. Ingeval u deze documenten niet vóór de vastgestelde datum heeft ingediend, gaat de COV ervan uit dat u niet langer geïnteresseerd bent in de betreffende vergunning en uw naam wordt automatisch van de wachtlijst verwijderd.

Het COV-kantoor is elke woensdag open van 14.00 u. tot 16.30 u. in het gebouw van het Bestuurscollege op de begane grond.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: