Advertisements

“Knoop het goed in je oren” aangeboden aan de Gouverneur

“Knoop het goed in je oren” aangeboden aan de Gouverneur

 

WILLEMSTAD – Op woensdag 24 oktober hebben de president van Quota International of Curaçao, mevrouw Marie-Denise Hoyer-Henriquez, en de projectleider van de commissie, mevrouw Lidwina Rodriquez, het boek “Knoop het goed in je oren” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Quota wil de bevolking bewust maken van blijvende gehoorschade wat kan ontstaan door bijvoorbeeld harde muziek. Het boek “Knoop het goed in je oren” is voor het eerst in 2000 uitgegeven en is nu van de nieuwste informatie voorzien. Het boek wordt via “Fundashon material pa Skol” aangeboden aan de scholen.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: