Advertisements

Voortgang herstructurering ENNIA Bekendmaking uitstel van de rechtszitting voor de behandeling van de juridische erkenning in de V.S. van de noodregeling van ENNIA / Progress on restructuring ENNIA Adjournment of the court hearing date of the legal recognition of the emergency regulations for ENNIA in the U.S.

Voortgang herstructurering ENNIA
Bekendmaking uitstel van de rechtszitting voor de behandeling van de juridische erkenning in de V.S. van de noodregeling van ENNIA

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG – Eind vorige maand is bekend gemaakt dat de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (“CBCS”), namens ENNIA Caribe Holding NV en enkele van haar dochterondernemingen (“ENNIA”) juridische erkenning in de Verenigde Staten heeft gevraagd van de bestaande noodregeling van ENNIA. Daarbij is gemeld dat de rechtszitting voor de behandeling van die juridische erkenning, plaats zal vinden op 23 oktober 2018.
De CBCS namens ENNIA voert sinds vorige maand intensieve gesprekken met verschillende belanghebbenden bij de procedure voor de juridische erkenning van de noodregeling in de Verenigde Staten. In het belang van die gesprekken hebben de daarbij betrokken partijen om een uitstel van de rechtszitting voor de behandeling van die juridische erkenning verzocht. Het gerecht in de Verenigde Staten heeft dat verzoek toegewezen en de rechtszitting voor de behandeling van de zaak verplaatst naar 31 oktober 2018. Een dergelijk uitstel komt in dit soort procedures vaker voor. Een verder uitstel door het gerecht in de Verenigde Staten is ook nog mogelijk. Bij een verder uitstel zal de CBCS de nieuwe datum bekendmaken.
Voor vragen betreffende dit bericht, kan contact worden opgenomen via e-mail cbcs@centralbank.cw
Willemstad, 22 oktober 2018
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

==============

Progress on restructuring ENNIA
Adjournment of the court hearing date of the legal recognition of the emergency regulations for ENNIA in the U.S.

WILLEMSTAD/PHILIPSBURG – As was announced at the end of last month, the Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (“CBCS”), on behalf of ENNIA Caribe Holding NV and some of its subsidiaries (“ENNIA”), is seeking legal recognition in the United States of ENNIA’s existing emergency regulations. It was announced that the court hearing of the legal recognition in the United States (the “Recognition Hearing”) will take place on October 23, 2018.
Since last month, CBCS on behalf of ENNIA has been engaged in constructive discussions with various parties that have an interest in the relief that will be sought at the Recognition Hearing. To encourage such discussions, which remain ongoing, the concerning parties have agreed to request, and the U.S. Court has granted, an adjournment of the Recognition Hearing to October 31, 2018, without prejudice to further adjournments that may be granted by the U.S. Court. Adjournment of hearings in the U.S. is quite common. Any additional adjournment of the Recognition Hearing will be announced by the CBCS.
For questions regarding this announcement, please use the e-mail address: cbcs@centralbank.cw
Willemstad, October 23, 2018
CENTRALE BANK VAN CURACAO EN SINT MAARTEN

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: