Advertisements

Twee politiemedewerkers van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) zijn vandaag op Bonaire in opdracht van de Hoofdofficier van Justitie (HOvJ) aangehouden. 

Info OM BES:

Twee politiemedewerkers van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) zijn vandaag op Bonaire in opdracht van de Hoofdofficier van Justitie (HOvJ) aangehouden. Beide medewerkers worden verdacht van verduistering. Het strafrechtelijk onderzoek wordt, in opdracht van de hoofdofficier van justitie, door de rijksrecherche verricht. In afwachting van het strafrechtelijk onderzoek zijn de politiemedewerkers door de korpschef buiten functie gesteld. In het belang van het onderzoek worden op dit moment geen nadere mededelingen gedaan.

Riba òrdu di Fiskal-mayó a detené dos miembro di Kuerpo Polisial Hulanda Karibense (KPCN) na Boneiru. Ta sospecha ámbos empleado di ta enbolbí den un kaso di malversashon. Reshèrshe di gobièrnu di reino lo realisá e investigashon penal aki bou di mando di fiskal mayó. Den espera di e investigashon penal hefe di kuerpo a saka e empleadonan aki for di nan funshon. Den kuadro di e investigashon andando no por duna mas informashon tokante e kaso aki.

Two police officers of the Dutch Caribbean Police have been arrested on Bonaire on behalf of the Chief Public Prosecutor of the BES-islands. Both employees are suspected of embezzlement. On behalf of the Chief Public Prosecutor, the criminal investigation will be carried out by the central government investigators. In anticipation of the criminal investigation both officers where put out of function by the chief of police. In the interests of the investigation, no further announcements will made at this time.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: