Advertisements

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 18 oktober 2018.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 18 oktober 2018.
Opgesteld op:
 woensdag 17 oktober 2018, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Wisselend bewolkt en vandaag in de namiddag nog kans op een plaatselijke lichte bui. In de late avond zal de bewolking nogmaals toenemen met geleidelijk aan een toenemende kans op meer significante buien. Er bestaat dan ook de mogelijkheid op onweer.

De verwachte maximumtemperatuur zal 32 ̊C zijn en de minimumtemperatuur 25 ̊C.
Zonsopgang is om 06:26 uur en zonsondergang om 18:16 uur.

Wind: Uit richtingen tussen oost en noordoost en overwegend matig; windkracht 3 tot 4 (12 tot 30 km/uur, 7 tot 16 knopen). Vooral in en nabij relatief zwaardere buien, uitschieters af en toe vrij krachtig; windkracht 5 (31 tot 39 km/uur,17 tot 21 knopen). Gedurende de nacht, zwak en uiteenlopende richtingen.

Weeroverzicht: Een Tropical wave bevond zich vanochtend boven het oostelijk gedeelte van de Caribische Zee en verplaatste zich in westelijke richting. Hierdoor zal de komende dagen perioden met meer bewolking en buien boven delen van het eiland ontstaan. Verder zal de wind over het algemeen niet zo sterk zijn, waardoor de zeegang vrij wel rustig blijft.

Zee condities: Over het algemeen rustig met golfhoogtes tussen 0.5 en 1.5 meter (2 tot 4 voet).

Significante tropische weersystemen: Geen.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot vrijdagmiddag:
 Half tot zwaar bewolkt met toenemende buien en kans op onweersbuien.

Meteoroloog: Coffie

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: