Advertisements

Un di e mio peloteronan di Ulanda yu Di korsou

Un di e mio peloteronan di Ulanda yu Di korsou

Na de winst van dinsdag tegen Alcamaria Victrix (9-3, gaan de softballers van Quick dit week einde voor prolongatie van pitcher EMERON LOURENS,Dit seizoen was bijkans een groot hoogtepunt voor EMERON LOURENS, bezig aan zijn derde seizoen bij de Amersfoortse honk-en softbalclub. Met het nationaal Softbal team pakte hij zilver op het EK, hij werd voor de tweede maal met Quick winnaar van de ESF cup (Europa cup 2)en hij werd onlangs zelfs uitverkoren tot het Europees  team, dat eerdaags Wereldkampioen Nieuw-Zeeland Treft. dus voor de derde keer achter elkaar in de finale van de hoogste nationale softbalcompetetie. Dit succes heb ik echt aan het team te danken benadrukt ‘Emo’ die tevens hoge slaggemiddeldes haalt. EMERON Lourens tabata den team Di Sta. Rosa Indian I awor aki eta un di nos yuh nn di tera  ku ketu bai  ta triunfando na hulanda….Nos ta orguyoso dibo  afz. ELDON LOURENS..

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: