Advertisements

UMENTE KICK OFF

UMENTE KICK OFF

16 òktober 2018
Riba djamars 16 di òktober a lansa fundashon UMENTE ofishalmente den kompania di un grupo ku ta representá un parti esensial di salubridat riba nos isla. E lansamentu ta un momentu importante den e desaroyo di siensia neurlógiko i neurokirúrgiko na Kòrsou.
Fundashon UMENTE ta un inisiativa ku a haña forma despues ku a konstatá e nesesidat di informashon struktural di pueblo di Kòrsou riba e area di Neurología. UMENTE ta fundá dor di sr. Freddy Curiel, dr. Ellianne dos Santos Rubio ku ta Neurosiruhano, dr. Ingmar Merkies ku ta Neurológo, dr. Clemens Dirven ku ta Neurosiruhano i sr. Bart Dieben.
Sr. Eugene Maduro ta fungi komo embahador di e fundashon i lo informá i motivá pueblo di Kòrsou tokante tur lokual tin di aber ku e fundashon.
UMENTE tin komo meta pa entre otro eduká pueblo di Kòrsou tokante malesanan neurológiko i neurokirúrgiko, pa prevení desabilidatnan severo ku e meta pa salba mas tantu bida posibel i promové estudio i prevenshon di malesa.
Riba término kòrtiku e fundashon lo kuminsá ku e kampaña pa konsientisá i informá pueblo di Kòrsou tokante atake serebral. Por bishitá e wèpsait i retnan sosial di UMENTE pa mas informashon i e kampañanan di UMENTE.
E fundashon ku tin komo meta pa sigui krese pa asina por eduká, no solamente nos isla so pero tambe otro islanan den Karibe. Pa hasi esaki posibel naturalmente tur donashon ta bon biní.
Ban pa un Kòrsou mihó informá i responsabel!

=============

UMENTE KICK OFF

16 oktober 2018
Op dinsdag 16 oktober is stichting UMENTE officieel gelanceerd in het bijzijn van een essentiële groep zorgverleners die een gedeelte van de gezondheidszorg op ons eiland representeert. De lancering was een belangrijk moment in de ontwikkeling van de neurologie en neurochirurgie op Curaçao.
Stichting UMENTE is een initiatief dat vorm heeft gekregen aan de hand van de geconstateerde behoefte aan gestructureerde informatie op het gebied van neurologie in de Curaçaose gemeenschap. UMENTE is opgericht door dhr. Freddy Curiel, dr. Ellianne dos Santos Rubio, Neurochirurg, dr. Ingmar Merkies, Neuroloog, dr Clemens Dirven, Neurochirurg en dhr Bart Dieben.
Dhr. Eugene Maduro is de ambassadeur van stichting en zal de bevolking van Curaçao informeren en motiveren over alles wat te maken heeft met deze stichting.
UMENTE heeft als doel om informatie te verschaffen over neurologische en neurochirurgische aandoeningen, voorkomen van ernstige letselschade, om zoveel mogelijk levens te kunnen redden en promotie van onderzoek en preventie van ziektes.
De stichting zal op korte termijn beginnen met de campagne om te bevolking bewust te maken en te informeren over een “stroke”. U kunt onze website en social media kanalen bezoeken voor meer informatie en over de campagne van UMENTE. De stichting heeft als doel om te blijven uitbreiden om op deze manier niet alleen ons eiland te voorzien van informatie, maar ook de omringende eilanden. Om dit mogelijk te maken zijn alle donaties uiteraard welkom.
Op naar een beter geïnformeerd en verantwoordelijk Curaçao!

 

.

.

.

.

.

.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: