Advertisements

KPCN: Reakshon di hefe di KPCN riba karta anonimo/Persbericht van KPCN: Reactie van de Korpschef van KPCN op anonieme brief

KPCN: Reakshon di hefe di KPCN riba karta anonimo/Persbericht van KPCN: Reactie van de Korpschef van KPCN op anonieme brief

Reakshon di hefe di KPCN riba karta anonimo

Hefe di kuerpo tambe a tuma nota di e karta anónimo tokante di e tiramentu dor di un menor di edat bou di guia di hefe suplente di kuerpo, durante di e siman di polis. Alabes den e karta anónimo aki ta akusá hefe di kuerpo di ta midi ku dos midí ora ta trata di desishonnan ku ela yega di pa motibu di komportashon indeseá dor di personal di kuerpo.
Ta pone eksigensianan haltu pa personal di kuerpo, nan mester ta íntegro i mester por atendé di forma profeshonal. Semper lo investigá komportashon ku no ta íntegro òf deseá, riba òrdu di hefe di kuerpo. Si ta nesesario ku despues mester tuma medidanan disiplinario, lo hasi esaki sin hasi niun klase distinshon. Den e kaso aki e lo no ta diferente, e investigashon interno den e kaso aki ta andando.
Hefe di kuerpo ta desepshoná ku e atenshon negativo den medionan di komunikashon pa loke ta trata e tópiko aki.

Reactie van de Korpschef van KPCN op anonieme brief

De korpschef heeft ook kennis genomen van de anonieme brief over het laten schieten tijdens de korpsweek door een minderjarige door de plaatsvervangend korpschef. Ook wordt de korpschef in deze anonieme brief beticht van het meten van twee maten als het gaat om beslissingen die hij heeft genomen naar aanleiding van ongewenst gedrag door politiemensen.
Aan politiemensen worden hoge eisen gesteld, ze moeten integer en steeds professioneel handelen. Niet integer of ongewenst gedrag zal steeds in opdracht van de korpschef worden onderzocht. Als het nodig is dat er vervolgens disciplinaire maatregelen worden genomen zal dit zonder aanzien des persoon gebeuren. Dat zal in dit geval niet anders zijn, het intern onderzoek in deze is gestart.
De korpschef is teleurgesteld over deze negatieve media aandacht.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: