Advertisements

Notisianan di polis di djaluna promé di òktober te ku djárason 3 di òktober 2018/Politieberichten van maandag 1 oktober tot en met woensdag 3 oktober 2018

Notisianan di polis di djaluna promé di òktober te ku djárason 3 di òktober 2018
Riba djaluna promé di òktober a drenta keho di kiebro den un kas situá na Kaya Karpitan. Entre 1 or di mèrdia i 4.45 or di atardi deskonosínan a fòrsa un bentana di kamber pa drenta den e kas. A bai ku entre otro un lèptòp koló pretu di marka Lenovo, un tablet koló blanku di marka Samsung, un tablet koló pretu di marka tambe di marka Samsung i un tas di hèrmènt koló pretu ku oraño di marka Black & Decker ku hèrmènt komo kontenido. Riba djamars 2 di òktober a drenta otro keho di kiebro den e mesun kas aki situá na Kaya Karpitan. E biaha aki deskonosínan a forsa un bentana di kamber pa a drenta e kas, entre 8.30 or di mainta i 4.30 or di atardi. A bai e biaha aki ku un aparato eléktriko pa train múskulo (EMS).

Riba djamars 2 di òktober, pa mas o ménos 8 or di anochi un aksidente a tuma lugá riba Kaminda Gurubu. E shofùr di e outo a wela e outo pa un buriku i bai dal en e kadushinan kantu di kaminda. Na yegada di patruya e shofùr tabata drumi riba kaminda den e ‘stabiele zijligging’ i tabatin sanger na su boka i su nanishi. Ambulans a hib’e hospital pa tratamentu médiko. E pasaheronan, un muhé i un mucha, no tabata herida pero nan tabata si un tiki aribabou i e personal di ambulans a logra di kalma nan.

Riba djamars 2 di òktober, den oranan di mainta, a detené un hòmber di inisialnan H.A.A.C. na Kaya Wanapa en konekshon ku maltrato/violensia doméstiko.
Riba djárason 3 di òktober pa mas o ménos 4.30 di mainta sentral di polis a risibí notifikashon di un kiebro na un hotel situá na Kaya Internashonal. Deskonosínan a fòrsa un porta i asina a haña akseso na e ofisinanan for di kaminda a bai ku un seif. Mester agregá ku niun momento ta trata di un atrako ni hòmber ku kara tapa.E kaso ta bou di investigashon.


Politieberichten van maandag 1 oktober tot en met woensdag 3 oktober 2018

Op maandag 1 oktober werd aangifte gedaan van inbraak in een woning aan de Kaya Karpitan. Onbekenden hebben tussen 13.00 uur en 16.45 uur een slaapkamerraam geforceerd om de woning binnen te komen. Er zijn onder andere een zwarte laptop van het merk Lenovo, een witte tablet van het merk Samsung, een zwarte tablet van het merk Samsung en een zwart en oranje gereedschapstasje van het merk Black & Decker met gereedschappen als inhoud weggenomen.
Op dinsdag 2 oktober werd weer aangifte gedaan van inbraak in deze woning aan de Kaya Karpitan. Dit keer hebben onbekenden tussen 8.30 uur en 16.30 uur zich toegang tot de woning verschaft door weer een slaapkamerraam open te breken. Dit keer is onder andere een electrisch spierapparaat (EMS) weggenomen.

Op dinsdag 2 oktober vond omstreeks 20.00 uur een aanrijding op Kaminda Gurubu plaats. De chauffeur van de auto week uit voor een ezel en kwam tegen de cactussen langs de weg. Bij aankomst van de patrouille lag de chauffeur in stabiele zijligging op de weg en had bloed aan zijn neus en mond. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De mede-inzittenden, een vrouw en een kind, waren niet gewond maar wel een beetje overstuur en werden door het ambulancepersoneel gekalmeerd.

Op dinsdag 2 oktober werd in de ochtenduren een man met initialen H.A.A.C. op de Kaya Wanapa aangehouden wegens mishandeling/huiselijk geweld.

Op woensdag 3 oktober, kreeg de politiecentrale omstreeks 04.30 uur melding van inbraak in de kantoren van een hotel aan de Kaya Internashonal. Onbekenden hebben een deur geforceerd om zich toegang te verschaffen tot de kantoren van waar er een kluis is weggenomen. Er moet toegevoegd worden dat het geen enkel moment om een atrako ging noch over twee gemaskerde mannen. Onderzoek in deze zaak is in volle gang.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: