Advertisements

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 4 oktober 2018.

WEERBERICHT VOOR HET PUBLIEK

Weersverwachting voor Curaçao en omgeving geldig tot donderdagmiddag 12:00 uur, 4 oktober 2018.
Opgesteld op:
 woensdag 3 oktober 2018, 11:00 uur l.t. (15:00 UTC).

Weer: Vrij veel bewolking met vanmiddag vroeg en ook tussen vanavond laat en morgenmiddag een of meer plaatselijke buien,.met kans op onweer. Gedurende de namiddag en vroege avond is het op de meeste plaatsen droog.

De verwachte maximumtemperatuur zal 33 ̊C zijn en de minimumtemperatuur 25 ̊C.
Zonsopgang is om 06:25 uur en zonsondergang om 18:24 uur.

Wind: Oostelijk en matig; windkracht 3 tot 4 (12 tot 30 km/uur, 7 tot 16 knopen). Voornamelijk overdag of in en nabij buien, af en toe vrij krachtig in uitschieters; windkracht 5 (31 tot 39 km/uur,17 tot 21 knopen).

Weeroverzicht: Een storing boven het midden van de Caraïbische Zee zal in de komende 24 uur veel bewolking boven onze regio veroorzaken. Van tijd tot tijd zullen plaatselijk buien boven ons eiland ontstaan en op sommige plaatsen zal ook onweer voorkomen. Verder zal de combinatie van een matige wind en warme en vochtige lucht opnieuw leiden tot een drukkend warm gevoel..

Zee condities: Rustig tot vrij rustig met golfhoogtes tussen 0.5 en 1.5 meter (2 tot 5 voet).

Significante tropische weersystemen: Tropische Storm Leslie is vannacht een orkaan geworden en bevond zich vanmorgen boven het midden van de Noord-Atlantische Oceaan tussen Bermuda en de Azoren. Het verplaatst zich weinig en vormt geen bedreiging voor Curaçao.

Bijzondere verschijnselen: Geen.

Vooruitzichten tot vrijdagmiddag:
 Half tot zwaar bewolkt met af en toe een plaatselijke regen- of onweersbui.

Meteoroloog: Capello.

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: