Advertisements

Reparashon di emergensia di waf di sùit; djaweps 4 di òktober posibelmente e promé poste ta bai den suela.  / Noodherstel zuidpier; Donderdag 4 oktober mogelijk de eerste paal de grond in.  

Reparashon di emergensia di waf di sùit; djaweps 4 di òktober posibelmente e promé poste ta bai den suela. 

 Kralendijk – Djarason próksimo nan ta prepará e barku ku aparato di trel pa kuminsá traha. Espektativa ta ku e preparashonnan ta dura un dia mas i ku riba djaweps e promé poste por bai den suela.

Si tur kos bai bon un poste pa dia ta bai den suela. Esaki ta sosodé ku un aparato di trel ku no ta produsí masha sonido i ku ta komparabel ku motor di disel di un trùk.

Si nan no logra manda e postenan den suela ku e aparato di trel, nan ta bai hasu uso di batimentu. Kompará ku e aparato di trel, batimentu si ta hasi bastante bochincha. E motibu di esaki ta ku den e kaso ei nan ta traha ku un mashin di disel. Si nan ta bai hasi uso di batimentu, mesora nan lo komuniká tokante esaki. Nos diskulpa pa e inkonbiniensia i di antemano nos ta gradisí bo pa bo koperashon.

===========

 

Noodherstel zuidpier; Donderdag 4 oktober mogelijk de eerste paal de grond in.   

Kralendijk-  A.s. woensdag wordt aan de zuidpier de Barge met trilstelling in gereedheid gebracht. De verwachting is dat er nog een dag wordt voorbereidt en dat de eerste paal donderdag de grond in kan.

Mocht alles goed gaan wordt er een paal per dag de grond in geslagen. De palen worden geplaatst met een ‘’trilblok’’ dit geeft niet veel geluid en is te vergelijken met een dieselmotor van een vrachtauto.

Indien het niet lukt om de palen trillend de grond in te krijgen, wordt er overgegaan tot heien. Vergeleken met een trilblok geeft heien wel de nodige herrie. Dit komt omdat er dan wordt gewerkt met een dieselblok.  Mocht heien aan de orde komen wordt men daar direct over geïnformeerd.

Sorry voor de overlast en alvast bedankt voor uw medewerking.

 

Advertisements
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: